![]() |
Mesajların Şifresi Çözüldü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mesajların Şifresi Çözüldü![]() Onun cep telefonu ile sizinki arasında arasında gidip gelen mesajlarda bazı anlam kayıpları olabilir ![]() ![]() Birlikle olmaya başladığınız erkekten yeni bir mesaj geldi ![]() ![]() ![]() Mesajlaşmada tonlama göz teması ve duraklama gibi işaretler kayboluyor ![]() ![]() ![]() Yazan: Bir ara beraber bir şeyler yapalım ![]() Anlamı: Senden hoşlanıyorum ama senin benden hoşlanıp hoşlanmadığın konusunda tereddütlerim var ![]() ![]() Yazan: Bu gece çok eğlendim ![]() Anlamı: Seni tekrar görmek istiyorum ![]() Belli ki o gece harikaymışsnız yoksa bu mesajı göndermezdi ![]() ![]() ![]() Yazan: Üzerinde ne var? Anlamı: Bu yeni görüşmeye başladığınız ve ya uzun süredir birlikte olduğunuz adam, kesinlikle cinsel eğlencelerin peşinde ve topu size atıyor ![]() Sizin topu kendisine atıp atmayacağınızı merak ediyor fakat siz bizim tavsiyemize kulak verin ve biraz nazlı olun ![]() ![]() Yazan: Daha sonra ne yapacaksın? Anlamı: Buluşup eve beraber gitmek istermisin? Bu mesajı genelde akşam saatlerinde alırsınız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yazan: Çok yoğundum ![]() Anlamı: Bitti ![]() Eğer siz ona mesaj attıysanız ve cevap olarak bu geldiyse artık size karşı bir şey hissetmiyor ![]() ![]() ![]() Yazan: Şu anda müsait değilim ![]() ![]() ![]() ![]() Anlamı: Seni beğenmiyorum ![]() Bu mesaj ilk görüşmede sizden pek hoşlanmadığının eğer anlamak isterseniz en açık belirtisi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|