Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kazanmak

Seni Kazanmak......

Eski 10-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Seni Kazanmak......

Aşkım Bebeğim Canım Çarem Dünyam Eşsizim Fırtınam Geleceğim Hayat Arkadaşım Işığım İlkim Jokerim Kalp atışlarım Limanım Mucizem Nefesim Olmazsa olmazım Özlemim Pırıltım Rotam Sebebim Şansım Tılsımım Uğurum Ümitlerim Vazgeçilmezim Yaşama hevesim Zaferlerim

Aşkımsın Bunun ötesi yok, bunu açıklayacak başka bi kavram da yok

Bebeğimsin Bir anne, bebeğinin üzerine nasıl titriyorsa, ben de sana öyleyim Gözümden sakınıyorum seni

Canımsın Evet sen canımın canı, kanımın kanı, yüreğimin yüreği, nefesimin nefesisin

Çaremsin Her derdimi bir şekilde seninle çözüyorum Senin sevgin bana güç katıyor

Dünyamsın Mutluluğum, hüznüm, tebessümüm, acım; hepsini, herşeyi sende yaşıyorum Sen minicik ama kocaman dünyamsın benim

Eşsizim Sen teksin işte

Fırtınam Hayatıma girdiğin ilk zamanlarda sevdan başımı öylesine döndürdü ki, fırtınam oldun Beni ordan oraya sürükleyip sersemlettin

Geleceğim Bunca zaman yalnızdı bu ruh Dile kolay 19 sene ama artık sen varsın, sen geleceğimsin

Hayat Arkadaşım Bir insanın hayatında; anne,baba ve kardeşlerinden sonra en önemli şahıstır eşi Sen de benim için bu çekilmezi hayatta arkadaşım olacaksın inşallah

Işığım Seni ilk tanıdığımda dipsiz bir kuyudaydım sanki Kapkaranlık, soğuk bir kuyu Sen benim ışığım oldun Hem de ışıkların en güzelisin Çünkü sadece doğru ve güzel olan herşeyi aydınlattın bana sevgin ve güveninle

İlkim Sanırım anladın bunu, hayatımdaki bütün ilklere sen sahipsin ve unutma! İlkler iz bırakır ve iz bırakanlar da unutulmaz

Jokerim Hayat bazen kafa bulur ya bizimle ya da kafa bulduğunu zanneder İşte sen kaybettiğimi sandığım o anlarda hep yanımda oldun, sayende yeniden kazandım, jokerim oldun

Kalp Atışlarım Bu kalp sensizken atmaya korkuyor Sen benim kalbimin en heyecanlı, en hızlı, en yavaş ritmisin Yaşamam için gereklisin

Limanım Çaresizce yüzerken hayat denilen bu koca denizde, sığınacak bir liman bulamamıştım o amansız fırtınalarda Ama sen çıkageldin, limanım oldun, sana sığındım

Mucizem İnanılması güç olaylardır mucizeler ve gerçek ötesi varlıklar olur o mucizelerde İşte tıpkı sen! Hayat bana senin gibi bir mucize sundu Anladım ki ben özelim, seni yolladı Tanrım bana

Nefesim Sen olmadan bu kalp atmıyor demiştim Atmayan bir kalp nasıl nefes sağlar? Varlığımsın Gitme

Olmazsa Olmazım Her insanın hayatında olmazsa olmazları vardır Kiminin içkisi, kiminin kahvesi, kimininse ufacık oyuncağı Sen de benim olmazsa olmazımsın

Özlemlerim Özlediğim herşeyi sende buluyorum Çocukluğumu, yaramazlıklarımı, korkmadan ağlamayı

Pırıltım Hani her zaman dersin ya gözlerin parıldıyor diye İşte bebeğim, bu parıltıların sebebi sensin İyi olan, güzel olan herşeyi varlığınla aydınlatıyorsun

Rotam Nereye gideceğimi bilmiyordum Senden önce bir hedefim, bir amacım yoktu ama sen rotam oldun ve artık hayatı hedefledim

Sebebim Herşeyin bir sebebi var ya! Benim de şimdi mutlu olmamın, başarılı olmamın, gülmemin sebebi sensin

Şansım Hayattaki en büyük şansımsın Seni hakettiğim için şanslıyım

Tılsımım Sen sihirli bir deynekle geldin sanki bana Aşkın sihrini öylesine güzel yaşattın, öylesine döndürdün ki başımı, tılsımım oldun

Uğurum Uğur böcüğüm benim Sen benim uğurumsun işte, yanımda olmasan bile varlığın bana uğur getiriyor Senin varlığınla inandığım değerler uğruna savaşıp mücadele ediyorum ve korkmuyorum, çünkü sen varsın

Ümitlerim Beklentilerim hep senin üzerine kurulu, hayattaki tek ve en büyük ümidimsin Unutma! İnsanlar ümit etmeden yaşayamazmış

Vazgeçilmezim Yardan geçilmez derler ya, ben de senden geçemem Bu yeter sanırım

Yaşama Hevesim Senin sevginle yeniden tutundum hayata O çok sevdiğim papatyalara, bayılarak yediğim çileklere yeniden gülerek baktım Hevesle, sevinçle yaşamayı öğrendim

Zaferlerim İşte bu! Seni anlatan en önemli kelime bu bence Sende kazandım herşeyi; aşkımı, sevgimi, güveni, saygıyı, inancı, mutluluğu, hüznü bile

Kısacası hayatı senle, sende kazandım
Seni kazandım!
Ve sen en büyük zaferimsin

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com