Seni Kazanmak...... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Seni Kazanmak......Aşkım ![]() Bebeğim![]() Canım![]() Çarem![]() Dünyam![]() Eşsizim![]() Fırtınam![]() Geleceğim![]() Hayat Arkadaşım![]() Işığım![]() İlkim![]() Jokerim![]() Kalp atışlarım![]() Limanım![]() Mucizem![]() Nefesim![]() Olmazsa olmazım![]() Özlemim![]() Pırıltım![]() Rotam![]() Sebebim![]() Şansım![]() Tılsımım![]() Uğurum![]() Ümitlerim![]() Vazgeçilmezim![]() Yaşama hevesim![]() Zaferlerim![]() ![]() Aşkımsın ![]() Bunun ötesi yok, bunu açıklayacak başka bi kavram da yok![]() Bebeğimsin ![]() Bir anne, bebeğinin üzerine nasıl titriyorsa, ben de sana öyleyim Gözümden sakınıyorum seni![]() Canımsın ![]() Evet sen canımın canı, kanımın kanı, yüreğimin yüreği, nefesimin nefesisin![]() Çaremsin ![]() Her derdimi bir şekilde seninle çözüyorum Senin sevgin bana güç katıyor![]() Dünyamsın ![]() Mutluluğum, hüznüm, tebessümüm, acım; hepsini, herşeyi sende yaşıyorum Sen minicik ama kocaman dünyamsın benim![]() Eşsizim ![]() Sen teksin işte![]() Fırtınam ![]() Hayatıma girdiğin ilk zamanlarda sevdan başımı öylesine döndürdü ki, fırtınam oldun Beni ordan oraya sürükleyip sersemlettin![]() Geleceğim ![]() Bunca zaman yalnızdı bu ruh Dile kolay 19 sene ama artık sen varsın, sen geleceğimsin![]() Hayat Arkadaşım ![]() Bir insanın hayatında; anne,baba ve kardeşlerinden sonra en önemli şahıstır eşi Sen de benim için bu çekilmezi hayatta arkadaşım olacaksın inşallah![]() Işığım ![]() Seni ilk tanıdığımda dipsiz bir kuyudaydım sanki Kapkaranlık, soğuk bir kuyu![]() Sen benim ışığım oldun Hem de ışıkların en güzelisin Çünkü sadece doğru ve güzel olan herşeyi aydınlattın bana sevgin ve güveninle![]() İlkim ![]() Sanırım anladın bunu, hayatımdaki bütün ilklere sen sahipsin ve unutma! İlkler iz bırakır ve iz bırakanlar da unutulmaz![]() Jokerim ![]() Hayat bazen kafa bulur ya bizimle ya da kafa bulduğunu zanneder İşte sen kaybettiğimi sandığım o anlarda hep yanımda oldun, sayende yeniden kazandım, jokerim oldun![]() Kalp Atışlarım ![]() Bu kalp sensizken atmaya korkuyor Sen benim kalbimin en heyecanlı, en hızlı, en yavaş ritmisin Yaşamam için gereklisin![]() Limanım ![]() Çaresizce yüzerken hayat denilen bu koca denizde, sığınacak bir liman bulamamıştım o amansız fırtınalarda Ama sen çıkageldin, limanım oldun, sana sığındım![]() Mucizem ![]() İnanılması güç olaylardır mucizeler ve gerçek ötesi varlıklar olur o mucizelerde İşte tıpkı sen! Hayat bana senin gibi bir mucize sundu Anladım ki ben özelim, seni yolladı Tanrım bana![]() Nefesim ![]() Sen olmadan bu kalp atmıyor demiştim Atmayan bir kalp nasıl nefes sağlar? Varlığımsın![]() Gitme![]() Olmazsa Olmazım ![]() Her insanın hayatında olmazsa olmazları vardır Kiminin içkisi, kiminin kahvesi, kimininse ufacık oyuncağı![]() Sen de benim olmazsa olmazımsın![]() Özlemlerim ![]() Özlediğim herşeyi sende buluyorum Çocukluğumu, yaramazlıklarımı, korkmadan ağlamayı![]() ![]() Pırıltım ![]() Hani her zaman dersin ya gözlerin parıldıyor diye İşte bebeğim, bu parıltıların sebebi sensin İyi olan, güzel olan herşeyi varlığınla aydınlatıyorsun![]() Rotam ![]() Nereye gideceğimi bilmiyordum Senden önce bir hedefim, bir amacım yoktu ama sen rotam oldun ve artık hayatı hedefledim![]() Sebebim ![]() Herşeyin bir sebebi var ya! Benim de şimdi mutlu olmamın, başarılı olmamın, gülmemin sebebi sensin![]() Şansım ![]() Hayattaki en büyük şansımsın Seni hakettiğim için şanslıyım![]() Tılsımım ![]() Sen sihirli bir deynekle geldin sanki bana Aşkın sihrini öylesine güzel yaşattın, öylesine döndürdün ki başımı, tılsımım oldun![]() Uğurum ![]() Uğur böcüğüm benim Sen benim uğurumsun işte, yanımda olmasan bile varlığın bana uğur getiriyor Senin varlığınla inandığım değerler uğruna savaşıp mücadele ediyorum ve korkmuyorum, çünkü sen varsın![]() Ümitlerim ![]() Beklentilerim hep senin üzerine kurulu, hayattaki tek ve en büyük ümidimsin Unutma! İnsanlar ümit etmeden yaşayamazmış![]() Vazgeçilmezim ![]() Yardan geçilmez derler ya, ben de senden geçemem Bu yeter sanırım![]() Yaşama Hevesim ![]() Senin sevginle yeniden tutundum hayata O çok sevdiğim papatyalara, bayılarak yediğim çileklere yeniden gülerek baktım Hevesle, sevinçle yaşamayı öğrendim![]() Zaferlerim ![]() İşte bu! Seni anlatan en önemli kelime bu bence Sende kazandım herşeyi; aşkımı, sevgimi, güveni, saygıyı, inancı, mutluluğu, hüznü bile![]() Kısacası hayatı senle, sende kazandım ![]() ![]() Seni kazandım! Ve sen en büyük zaferimsin ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|