![]() |
Boş... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Boş...Bazen ne kadar çok sevsekte an geliyor isyan ediyoruz yaşadıklarımıza ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İşin kötüsü hızla eskiyor yokluğun ![]() ![]() ![]() Ki varlığın gün yüzü görmemişken,yepyeni dururken böylesine! Şöyle bir toparladım da senin için yaptıklarımı, hani o çok sevdiğin ve masanda tamamlanacağı günü bekleyen puzzle'ın gibi birleştirmeye çalıştım da verdiklerimi, daha bir kaç tanesini koyuverince yan yana sen oluşuverdin ![]() ![]() ![]() Yavaş yavaş anlıyorum şimdi neresinden su alıyormuş senli hayatım ![]() ![]() ![]() Seni ölüm kadar büyütmüşüm yaşamımda ![]() Hani olmasan,olmazmışım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üstüne üstlük yarın nasıl bir seni seveceğim korkusu ve endişesi yok içimde ![]() ![]() ![]() Yarın,daha yeni tanıştığın bir insan ya da bir arkadaşın mı olacağım, öbür gün dokunmadan duramadığın sevgilin mi olacağım düşüncesi yok ![]() ![]() ![]() Ve sen hiç kıpırdamazsın yerinden,bilirim ![]() ![]() ![]() Elin telefona gidecek olsa,numaramın son tuşuna kadar sürer cesaretin! Kapımın önüne kadar gelsen,zilim yerine kendini çalarsın kendinden ![]() ![]() ![]() Sen adım atmaya bile alışık değilsin ki bana ve ben öyle koşmuşum ki sana ![]() ![]() ![]() Kaç tur atmışım etrafında,kaç kez aşkın hacısı olmuşum bilinmez! Meğer etrafında döndüğüm seni ben yaratmışım ![]() Sana yamadığım ben parçalarını söktüğümde üzerinden,geriye bir avuç günah kaldı ![]() ![]() ![]() Şimdi ben yalnızım belki ama sen yoksun! Ben baştan aşağı bir ah,sen tepeden tırnağa günah ![]() ![]() ![]() Ve ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|