![]() |
Çünkü Hala Seni ..... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çünkü Hala Seni .....Unutulmuyor, bitmiyor, geçip gitmiyor ![]() ![]() ![]() Her gece olduğundan biraz daha muhtacım san¤¤¤¤ırgınım aslında, kızgınım…Hayır sana değil; Seni kırıp üzen şu aptallığıma… Ne olursa olsun! Zamanım da mekanım da değişmiyor ![]() Sana! ![]() ![]() Uzun zaman oldu içimdeki maviler donalı ![]() ![]() ![]() yüreğimde yaşattığım sevdamı düşündükçe, içime yayılan sıcaklık alıp götürürdü tüm sancılarımı ![]() ![]() ![]() Ne kadar zamandır böyleyim, ne kadar zamandır en yakın dostum özlem, hatırlamıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() yakmamayı öğreneli çok uzun zaman oldu ama sen bambaşkaydın ![]() ![]() acizleşiyor ![]() ![]() ![]() ![]() Gülemiyorum artık? En iyi yapabildiğim şeyi kaybettim? Aslında önce seni ve senle birlikte herşeyimi kaybettim ![]() ![]() ![]() Bırakmazdım, sıkılır, bağırır çağırırdın ama ben biraz daha fazlasarılırdım sana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dinlediğim her şarkıda, her yağmurda ıslanışımda, dalgaların kayalara çarpışında, her nisanda ve her eylülde, sen yeniden gidiyorsun benden ![]() Sana ilk satırlarımı yazdığımda, yine mum ışığı vardı odamda ![]() ![]() ![]() ![]() Ortasından kopartıldığı için hiçbir zaman sonu gelmeyecek günlerimize dönüp, hala seni arıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|