![]() |
Yoruldum |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() YoruldumYORULDUM ![]() ![]() ![]() Sevmek yada bir insana seni seviyorum demek öyle ağırki ![]() ![]() ![]() ![]() Kaldırabileceğine taşıyabileceğine inanıyorsun ama gün geliyorki yavaş yavaş çöktüğünü bir yerlerde bittiğini hissediyorsun ![]() ![]() ![]() Bazen yeter diyorum; içimden atmak istiyorum seni, düşünmek istemiyorum, hayalini kurmak istemiyorum, her anımı seninle yaşamak istemiyorum yoruldum artık ![]() ![]() ![]() Yoruldum; her an sensiz olmak korkusunu yaşamaktan, gecenin sessizliğinde kaybolmaktan, her kavgamızın sonunda sancılar içinde kıvranmaktan kısacası KENDİ İÇİMDE SENİNLE SAVAŞMAKTAN YORULDUM ![]() ![]() ![]() Ama yapamıyorum işte; sökemiyorum kalbimi yerinden, atamıyorum içimdeki seni, Düşüncelerime engel olamıyorum, yok edemiyorum, bitiremiyorum çünkü seviyorum ![]() ![]() ![]() Sen benim gerçeğimsin yaşadığım en güzel ve en acı gerçek bu gerçeği değiştirememki ![]() ![]() ![]() İçimdeki seni yok edememki Yoruldum, HER DEFASINDA BUNLARLA YÜZLEŞMEKTEN yoruldum ![]() ![]() ![]() -alıntı- |
![]() |
![]() |
|