![]() |
İnternet Aşkınızı Tanıyın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İnternet Aşkınızı Tanıyınİnternette bulduğunuz erkeğin Burcu KOVAysa amman dikkat karizma ukala diye geçinir ![]() ![]() ![]() ![]() Engin müzik kültürüne sahipse: Gothic, Soundtracklarla sizi etkileyip finali sanat müziği ile yapmaya bayılırlar sözde size bir şey katacaklar ![]() ![]() ![]() ![]() Entel birikimlere sahipse: Googledan araklayarak okuduğu kitabın iç pazarını yaparlar ![]() ![]() ![]() Hayır Cam açmak bana saçma bir ikilem geliyor: Düşüncesini savunup son model Web Cam kullanıyorsa ![]() ![]() ![]() msn Listenizi hor görüp aşağlıyorsa: Etkileme çabaları burda baş göstermiş demektir ![]() Sizi asla inciltemeyeceğini öneminizn olduğunu tekrarlıyorsa: Aslında bir öneminiz yoktur ve siz farketmesenizde incilmişsinizdir ![]() Size bir şeyler katmak adına Adımlarını dev atıyorsa: Büyük lokma yemeği sevdiğinden olsa gerek bunu daima yaparlar akıl hocası, dert ortağı konumunda yabancı bir sığınaktırlar ![]() Gizemli ve karanlık bir kişilik sunmuşsa: Türkiyede her 3 kişiden 2 si polat alemdar biride memati olduğu için buna değinmiyorum bile ![]() Durmadan Msnini geç açıyorsa: Ehh artık sizi tanımış ve bekleyeceğinize emindir ![]() ![]() ![]() Ve artık buluştunuz: Aman tanrım çok yakışıklı ![]() ![]() ![]() Buluşmadan sonra ayrıldınız: Eyvahh yemeden içmeden kesilme dönemine merhaba! hoş geldiniz terkedilenler klubüne ![]() Aradığınızda barıştınız onun için şehirleri aştınız: Eee isteğiniz nedir EVLENMEK Teklifi etti kutlarız: Ama şartları mı var ![]() ![]() ![]() 1 ![]() ![]() 2 ![]() ![]() ![]() 3 ![]() 4 ![]() 5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yorumsuz ekledim alıntıdır |
![]() |
![]() |
|