![]() |
Laf Olsun Diye Kullanmayın Bu Cümleyi...! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Laf Olsun Diye Kullanmayın Bu Cümleyi...!Sakın kimseye 'Seni seviyorum' demeyin ![]() Lütfen ![]() Kullanmayın artık bu sözü ![]() Başka bir şey deyin birbirinize onun yerine ![]() Duygularınıza daha denk düşen bir şey ![]() ![]() ![]() Benim aklıma gelmiyor ama siz bulursunuz ![]() duygularınız ![]() ![]() ![]() Hayır, içini dolduracaksanız 'Seni seviyorum'un, bir diyeceğim yok ![]() Ama umudum da yok ![]() 'Seni seviyorum' öyle 'Kendine iyi bak' gibi bir söz değildir ![]() olsun diye söylenen ![]() ![]() ![]() -Birine 'Seni seviyorum' dediğinizde hakkını vereceksiniz ![]() onu gerçekten seviyor olmanız lazım ![]() arzularla falan karıştırmayacaksınız ![]() -Birine 'Seni seviyorum' dediğinizde, o biri en az tuttuğunuz takım kadar önemli olacak hayatınızda ![]() -Birine 'Seni seviyorum' dediğinizde, bir saat eksik uyumayı göze alabileceksiniz onu daha çok görmek uğruna ![]() -Birine 'Seni seviyorum' dediğinizde, elini tutmak da önemli olacak başka şeyler kadar ![]() -Birine 'Seni seviyorum' dediğinizde, 'Sevgilimsin' de demiş olduğunuzu bileceksiniz ![]() -Birine 'Seni seviyorum' dediğinizde, onu özleyecek, düşünecek, merak edeceksiniz ![]() -Birine 'Seni seviyorum' dediğinizde, ona sürprizler yapmayı, ufak hediyeler almayı ihmal etmeyeceksiniz ![]() -Birine 'Seni seviyorum' dediğinizde, ona şiirler okuyacak hatta kabiliyetiniz varsa, yazacaksınız da ![]() -Birine 'Seni seviyorum' dediğinizde, şarkıdaki gibi, ellerinizde çiçeklerle kapısında bekleyeceksiniz ![]() -Birine 'Seni seviyorum' dediğinizde, belki ömrünüzün sonuna kadar değil ama hiç olmazsa yarın, öbür gün de seveceğinizden emin olacaksınız ![]() -Birine 'Seni seviyorum' dediğinizde, o aşktan söz ederken siz 'Ben almayayım, alana da mani olmayayım' demeyeceksiniz ![]() Nasıl? Çok mu zor? Fazla mı zahmetli? İnsanın birini sevip sevmediği tam da böyle belli oluyor arkadaşlar ![]() Sevmeyince 'iş' gibi geliyor bütün bu saydıklarım ![]() seviyorum' demeyeceksiniz ![]() Bu kadar basit ![]() olduğunuzu görünceye kadar ![]() Şimdi 'Ne var bunda? Keşke herkes birbirine bolca 'Seni seviyorum' dese' diye düşünenler olacaktır ![]() İyi ![]() O zaman birbirini gerçekten sevenler yeni bir söz bulsunlar söyleyecek ![]() |
![]() |
![]() |
|