Prof. Dr. Sinsi
|
Yitirdiğim Aşk Değil Aslında!
Öfkemi gömdüm yüreğime  Sevgimi gömdüm  Umudu, umutsuzluğu, çokluğu, tekliği  Mertliği, delikanlılığı, dönekliği  İnsanlığımı gömdüm yüreğime  İnsan kalamamaklığımı, bilgeliğimi, dostluğumu, ahmaklığımı 
Seni gömdüm yüreğime  Gülüşünü, kızışını  Başın önde utanıp sıkılışını  Dokunuşunu, ağlayışını  Saçlarının omuzuna dağılışını  Islaklığını dudaklarının, ve seni öperken titreyişini parmaklarının  Sen değilsin artık aklımdaki  Sararmış yaprağında ki taze hüzün; bir sonbaharın 
Dünü gömdüm yüreğime, çocukluğumun en saf günlerini  Yeşil uçurtmamı, mavi şortumu, bilyelerimi  Babamın güler yüzünü, teyzemin irmik helvasını ve tutuşturduğu odun sobasını, anamın yaptığı yemeği 
Yarını gömdüm yüreğime  Elini tutup ısıtacağım ihtiyarı  Şeker vereceğim çocukları, caddelerde ki onurlu dirençli bakışları, yenilmez çelik iradeleri, açlığın yüzüne gururla tükürenleri  Yalansızları, sahtesizleri, dürüstleri  İşçinin alın terini, yetimin sicak yatağını ve evinde ekmek pişiren köylü kadını 
Beni sorgulama artık!!! Beni gömdüm yüreğime  Sana meyledişimi, bırakıp bütün yolları, sana yönelişimi  Sana gelişimi, senden geçişimi  Bende ki SIZINI  Bende ki SÖZÜNÜ  Bende ki YÜZÜNÜ  Beni deli edişini, aklımı çelişini, günaha sokuşunu, günahkar gidişini 
Bana kızma, bana küsme, beni asma artık  Ölüler idam edilmez  Beni gömdüm yüreğime  Sensizliğimi, yalnızlığımı, sessizliğimi  Yokluğunu odamın içine, ama beynimde inadına çokluğunu  Bütün sancıları, yaşanmış bütün acıları, bütün gerçekleri, bütün yalanları, kavgaları  Denizin mavisini, bulutun beyazını, koskoca bir dünyada, dostlukların azını 
Beni arama artık  Duygularımı gömdüm yüreğime, sorgularımı gömdüm  Sevgilerimi, sevdiklerimi, düşmanımı, nefretlerimi, bütün yüzleri, bütün gizleri, bütün öz’leri  Bütün sokak, bütün cadde, bütün adresleri  Sigaramı, çayımı  Dağınık masamı, pencerem de güvercini, saksımda çiçeğimi  Yaşamın ağrısını, geciktiğim ölümü 
Unuttum kızdığımı  Unuttum güldüğümü  Bu yokluğun vardır elbet bir açıklaması  Yitirdiğim aşk değil aslında 
Sevebilmek sevdası        
ALINTIDIR!
|