![]() |
Ne Benim Oluyorsun, Ne De Beni Bende Bırakıyorsun! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ne Benim Oluyorsun, Ne De Beni Bende Bırakıyorsun!ya kendini bırak bana ya da beni bana bırakta yaşayayım ![]() bu nasıl ayrılık bir daha gelme gelme de alışayım ![]() ben senin yalnız kalışlarında tek adresin olamam ![]() ya benim ol herşeyinle ya da unut herşeyimle ![]() yıllardır denedik olmadı suç biraz bende biraz da sende ama uzatmayalım artık sakın bir daha gelme ![]() Karar ver artık ya benimle ol benim ol ![]() ![]() ![]() Elinde tuttugun kalbim farkındamısın ? Sıkıldıgında sitrese girdiginde avuçlarındaki bir sitres topu değil ![]() ![]() o benim kalbim ![]() ![]() Canın istediginde gelip sıkılınca gitmene dayanamıyor artık ne kalbim ne gözlerim ![]() ![]() Yanlızken ilk adresin ben oluyorum çat kapı geliyorsun gece gündüz fark etmiyor ![]() ![]() her defasında seni gülen yüzümle ışıldayan gözlerimle karşılıyorum BiR umutla artık gitmeyeceksin diye artık acıtmayacaksın kanatmayacaksın diye ![]() ![]() Artık sadece benim diyorum bekledigime deydi diyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen açtığın yaraları sarmadan yeni mutlulukar yaşama hevesindeyken ben kanayan yanlarımı saramadan yenilerini açıyorsun ![]() ![]() Arkana bakmadan çekip gidiyorsun ![]() ![]() Yıllardır sana ne kal gitme diyebildim nede geldiğinde gelme diyebildim ![]() ![]() yoruldum yar ![]() ![]() Bir Daha Gelme ![]() ![]() Belkide suç bende elimde tutamadım kalbini yetemedim sana yada sen yetinemedin benimle ![]() ![]() Belkide hata sendeydi doyamadın gönülden gönüle konmaya kalamadın tek bi isimde ![]() ![]() Beni ben yapan her zerrem senken ![]() gelip dinlendiğin ihtiyacın olan morali sevgiyi depoladıgın biri olmak ![]() ![]() ve bütün yaz boyu uğrak bir otelin sezon sonu bomboş ve darmadağın bir otel odasıymışım gibi hissetmeme neden olan gidişlerin ![]() ![]() Yıllar boyu devam eden bu amansız sancı kapanmayan yara kapanmalı ![]() ![]() Git sakın bir daha gelme ![]() ![]() sönmüyor ateşimiz ama alev alev de yanmıyor ![]() ayrılık zor ama beraberken de olmuyor ![]() yazılmışsa bir kez ilahi kalemle kaderimiz hiç bir kalem kaderi silip baştan yazmıyor ![]() ![]() ![]() Nasıl bir yangın böyle ben yanarken sen sönüyorsun ![]() ![]() çekip gidiyorsun tam söndü içimdeki kor derken sen yeniden yanıyorsunn ![]() bir beden kaç Yangından sağ çıkar hiç düşündünmü ? bir can kaç defa ölüp dirilebilir ![]() ![]() bilmiyorsun degilmi ![]() ![]() bilsen yaparmıydın ? ![]() ![]() ![]() Seven için her ayrılık ölümdür yar her ayrılık sözü yakar tenini ![]() ![]() sen yanmıyormusun? Sevmiyormusun? Cevabinı bildiğim ama duymaktan korktuğum bir sürü soru var beynimde uğuldayan ![]() ![]() Sensizlikten korkup her geri dönüşünde kabul ettiğim seni korkularıma değişiyorum ![]() ![]() evet korkuyorum sensizlikten ama varlığının acısı çekilmiyor artık ![]() ![]() Ayrılık zor evet yakıyor tenimi bedenimi ama varlıgında dindirmiyorki canımın yangısını ![]() ![]() ![]() Ne benim oluyorsun nede beni bende bırakıyorsun Nefesin nefesimken nefesini alıp gidiyorsun Canım canımdan çekiliyor ![]() ![]() Tam hersey bitti dedigim an yine karşıma çıkıyorsun ![]() ![]() Ne yaşatıyor Ne öldürüyorsun ![]() ![]() YaR SeN BendeN Ne istiyorsuN? ![]() ![]() ![]() ALINTIDIR! |
![]() |
![]() |
|