![]() |
''Gel'' Ben Seni Ondan Çok Seviyorum.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() ''Gel'' Ben Seni Ondan Çok Seviyorum..Bombo$ kağıt yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ''GeL'' Ben Seni Ondan çoK SeviYoRum ![]() ![]() Şimdi bir gecenin daha koynundayım…Odamda sensizlik hüküm sürmekte… Hayalin ba$ kö$ede ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Geceleri kendisini karanlığa hapsedippaket paket sigara içiphayaLimLe konu$uyoRmu$ de… Sessiz sessiz ağLıyoRmu$ bazen abuk subuk yazılar kaRalıyoRmu$bana yazıyoRmu$! de ![]() ![]() ![]() ![]() Gece tüm kaRanLığıyLa ve sessizLiğiyLe yalnızlığa gömüyoR beni biR kez daha ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aklıma geliyoR en acısı… Ben O’nun hayaLini kurarkenO ba$kalarının dizinde uyuyor belki… O kız ok$uyoRduR saçLarını… Lanet oLasıca söyLesene ![]() ![]() Sen olsan da olmasan da hep seninle mi ya$ıyor o kız?-benim gibi- Cevap versenekaçıRma gözLerini! Ne o dilin tutuldu?sesin kesiLdi? ![]() ![]() ![]() Söylesene benim gibi mi bakıyoR o kız sana ![]() ![]() ![]() ![]() Ben sana heR baktığımda; “Gel ben seni ondan çok seviyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nereye gidiyoRsun gamzeLim… O’nun yanına mı? ![]() ![]() ![]() Gitme be canım ![]() ![]() ![]() ![]() Bu sigara da tam yerinde bitiyoR ![]() ![]() ![]() ![]() Benim uLan beyaz kağıtLarianlatacağım işde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aaaa ![]() Sabah mı oLdu ne çabuk ![]() ![]() ![]() ![]() Kim ağLamı$bakın gülüyorum ben ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kumralımbak sabah oLdu ![]() ![]() Bugün bari gel… Hergüne “gelir” diye umutla başlıyorum… Gelmezsin yabiliyorum ama… Neyse rahatsız ettim yine özüR dilerim cennet saydığım… Özür dilerim… |
![]() |
![]() |
|