![]() |
``Ben Çok Aşığım Sana´´ |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() ``Ben Çok Aşığım Sana´´``Ben Çok Aşığım Sana´´ Adım adım yürüyorsun yüreğime ![]() ![]() Yürüdükçe büyüyor büyüdükçe devleşiyorsun ![]() ![]() Gözlerimdede büyüyorsun yüreğim gibi ![]() ![]() Her adımda daha bi sarıyorsun benliğimi ![]() ![]() Her adımınla daha bi 'SEN' oluyorum Daha bi 'SEN' doluyorum 'SEN'i görmek için bakıor 'SEN'i Duymak için yaşıyorum ![]() ![]() Tüm anlamsızlıkları seninle anlamlandırıorum ![]() ![]() 'SEN'i sevmekle anlıyorum Mecnun'u, Ferhat'ı, Kerem'i Aşkın hangi dilinde yada hangi lügatında Adının karşılığı ![]() ![]() Dünyanın hangi ucunda benzerin ![]() ![]() ![]() Dileğim 'SEN' Umudum 'SEN' Gerçeğim 'SEN' Düş'üm 'SEN' Dün'üm 'SEN' Gün'üm 'SEN ' Yarınım 'SEN' Seni sevmekle doğuyorum Tepeden tırnağa 'SEN' kokuyorum ![]() ![]() Yok olucak benliğim korkuyorum ![]() ![]() 'SEN'li düşlerimi 'SEN'le takas ediyorum ![]() ![]() En güzel yarınlarımı sana adıyorum ![]() ![]() Ömrüm, yüreğimdeki koru alevlendiren deli fırtınam ![]() ![]() Yüzümde bakışlarının izleri Ela gözlerimdeki harelerde gülüşün ![]() ![]() Dilime mühürlenmiş ismin ![]() ![]() Yüreğimin kaleme anlattıkları, Kalemimin kağıda döktükleri yetmez seni anlatmaya ![]() ![]() Hiç bir kelime karşılamaz karşılığını sevdamın ![]() ![]() İçime çekip yüreğime sığdıramadığım nefesim ![]() ![]() Her nefesimi Seninle almak Verdiğim her nefesi seninle vermek istiyorum ![]() ![]() İçimdesin , Yüreğimdesin, Yanımdada olmalısın ![]() ![]() Erdem 'Sen'i Yüreğime alıp saklamakta değil ![]() ![]() Erdem 'Sen'li yüreğimi Tüm dünyaya Haykırmaktadır ![]() ![]() 'Sen'le dolu yüreimle haykırıyorum ![]() ![]() ``Ben Çok Aşığım Sana´´ alıntı ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|