![]() |
Bugün Vazgeçtim... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bugün Vazgeçtim...Bugün vazgeçtim ![]() ![]() ![]() Seninle yaşayacağım o büyük aşktan ![]() ![]() Ellerinden,gözlerinden,yalan sevginden ![]() ![]() Bana ait hiç bir şey olmadığını gördüğüm yüreğinden ![]() ![]() Tüm çaresizliklerimi toplayıp,yürüyorum batan güneşe doğru ![]() ![]() Sensiz gideceğim yönün,varacağım hiç bir durağın önemi yok ![]() ![]() Ve artık gördüm ki senin bunları bilmeninde gereği yok ![]() ![]() Acemi şiirlerimi,kırık umutlarımı ateşe verdiğin gibi Sevdamı,yüreğimi de elinin tersiyle itersin çünkü ![]() ![]() Çünkü ![]() ![]() Hiç bir önemi yoktur gönlünde ![]() ![]() İkna ettiğin masum duyguların,yarattığın aşkın ne denli büyük ![]() ![]() ![]() Ne denli yürekli olduğunu farketmezsin bile ![]() "Biliyorumki artık, senin aşk dediğin,Üç beş gün oynanan bir oyundur sadece ![]() ![]() ![]() Acımı attım artık içimden ![]() ![]() ![]() Anlıyorum artık kimin kime bir numara büyük geldiğini ![]() Sana ait bir tek şarkılar kalacak kulağımda belkide ![]() ![]() Seçim yapmaya zorlanıyordum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Beklemek, zorlaştırır ![]() ![]() ![]() Beklemek, bıktırır ![]() ![]() ![]() ![]() Beklemek bitirir ![]() ![]() ![]() ![]() ve tabi beklemek, unutturur ![]() ![]() ![]() Ve işte,Kayıp giden bir gemi daha ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oysa sadece ![]() ![]() ‘Yüreğine sıkıştırsana beni’ demişti ![]() ![]() Sadece bu ![]() ![]() ![]() ![]() “Uç’tu gitti ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bugün Vazgeçtim... |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bugün Vazgeçtim...Şimdi vazgeçtim senden ![]() ![]() Bütün hücrelerime yerleşen sevgini büyük bir azimle attım içimden ![]() ![]() Artık ne sevgim var ne nefretim sana ![]() ![]() ![]() ![]() Yolunun ıraklığı değildi sebep, kilometrelerinde üzerine hiç birşey atma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama gururunun çoğu değerinden büyük olduğunu bugün anladım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Evet Vazgeçtim Senden ![]() ![]() ![]() ![]() O kadar tarumar ki şimdi hücrelerim, öylesine çökük gözlerle bakıyorum ki hayata ![]() ![]() ![]() ![]() şimdi unutacağımı bilsem çoktan gömerdim seni bir kaç heceye, ya da bilsem acı çekmeyeceğimi nice yerlerde aldatır, nice geceler gülümserdim alabildiğine ![]() ![]() ![]() Dedim ya; yolunun ıraklığı değildi sebep ![]() ![]() ![]() ![]() Sıcaktaydı herkes ben üşüyordum oysa, tutmuyordun ellerimden ![]() Her çalan telefonda umutluydum, çarpıyordu yüreğim ![]() ![]() ![]() Her kapattığın telefonda yıkılıyordum, dizlerim tutmuyordu ![]() ![]() ![]() ![]() yapma diyordun sadece ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi yine karşı karşıyayız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yatağa girdiğinde bambaşka bir dünya olurdu ve Himmet yoktu o dünyada ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() şimdi ben gidiyorum senden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ve Şimdi vazgeçtim ben senden ![]() ![]() ![]() durma git ![]() ![]() ![]() git değer verdiğin gururuna dilerim mutlu eder seni ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|