![]() |
Gönlümü Her Kırdığında… |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gönlümü Her Kırdığında…Bazen bir söz yeter kalbimin kırılmasına, bazen bir hareket, bazen sadece bir bakış… Öyle çıt kırıldım bir yüreğim de yokken üstelik, sessizce kanar yaralarım, kırmızıya boyanır düşlerim ![]() Sen ne zaman kırsan gönlümü, bir kuş terk eder bu şehri ![]() Öyle bir söz edersin ki bazen, orta yerinde çırılçıplak kalmış gibi dünyanın, utanırım ![]() ![]() Kolunda yürürken bile, bazen seni yok sanırım ![]() ![]() ![]() Sen beni öyle gözüme soka soka incitmezsin zaten! Öyle bir şey yapmazsın ki; bütün yaptıklarını silip atarsın ![]() ![]() ![]() ![]() Sen gönlümü her kırdığında, bir yaprak düşer ağaçtan ![]() Oysa ben hep vefamı değerli kılarım, sevdamı üstün tutarım ![]() ![]() Senin aksine ben, gençliğimde benimle yürüdüğün yolların uzunluğunu sayarım, sadece bunun hatırına bile susarım ![]() Gitmeyişimi sen belki çaresizlik sanırsın ![]() ![]() Sen ne zaman kırsan gönlümü; yüreğimde bir bıçak acısı, kanar gece yarısında gözlerim, yüreğimde tüm ışıklar sönük ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|