![]() |
Ayrılık Bana Hiç Geç Kalmadı..! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ayrılık Bana Hiç Geç Kalmadı..!konuşulanlar konuşuldu ![]() ![]() yazılanlar çoktan yazıldı ![]() ![]() ![]() ![]() bitirilecek olan ne kaldıysa ![]() ![]() ![]() ![]() bir kez olsun ![]() ![]() ![]() ![]() ayrılık bana hiç geç kalmadı ![]() ![]() ![]() ![]() kurtulamıyorum! zamanın durmayan yörüngesine takıldık artık sevgili ![]() ![]() ![]() şimdi saatler sensizliği geçecek hergün ![]() ![]() ![]() sen ise, beni sileceksin geçen her saniyede ömründen ![]() ![]() ![]() bir kez olsun ![]() ![]() ![]() ayrılık vazgeçmedi gözlerimde ki nemlerden ![]() ![]() ![]() ve sen her saat başı ![]() ![]() ![]() vazgeçmeyeceksin içinde ki beni yoketmekten ![]() ![]() ![]() parçalanıyorum! zaman aleyhime işliyor sevgili ![]() ![]() ![]() ![]() ellerin evet ellerin ![]() ![]() ![]() yabancılaşıyorsun uzaklaştıkça benden ![]() ![]() ![]() gözlerin evet gözlerin ![]() ![]() ![]() eski bir maziyemi gömecek şimdi beni hiç düşünmeden ![]() ![]() ![]() tam da 'dur gitme' lere takılmışken ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() şimdi gitmelerin miktarı adımlarım gidiyor senden ![]() ![]() ![]() ![]() ahh bu giden benmiyim? benden ![]() ![]() ![]() bizden ![]() ![]() ![]() gitgide uzaklaşıyorum(z) sevgimizden ![]() ![]() ![]() ![]() 'bu terkeden benmiyim allahım' lar dolanıyor dillerime ![]() ![]() ![]() ![]() meğer ne kadar da çok gitmişsin benden ![]() ![]() ![]() ![]() şimdi yalnızlığımla aldatırken seni ![]() ![]() ![]() 'hadi uzat elini' demek geçiyor içimden ![]() ![]() ![]() ama demiyorum-diyemiyorum! ![]() ![]() ![]() sanmaki istemediğimden ![]() ![]() ![]() yani;uzattığında bırakacak olduğunu adım gibi bildiğimden ![]() ![]() ![]() (d)üşüyorum! susuyorum! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() belki ![]() ![]() asıl söylenecek olanları susup tükettiğimden ![]() ![]() ![]() belki de yorulduğumdandır ne dersin? ![]() ![]() seni bulduğum heryerde kaybetmekten ![]() ![]() ![]() belki de ben çoktan geç kalmıştım sana daha yüreğine varamamışken ![]() ![]() ![]() ![]() zamana ya¤¤¤¤¤ acımı, anladım son 'bitti' deyişinden ![]() ![]() ![]() ![]() şimdi kaybedişleri dolduruyorum içi sen dolu bavullara ![]() ![]() ![]() söz geldi ayrılığa dayandı sonunda ![]() ![]() ![]() ![]() özümü vurdum adı 'sen' olan son kurşunla ![]() ![]() ![]() ![]() özüme doldurmuştum ya tüm benliğini ![]() ![]() ![]() bilirsin ![]() ![]() ![]() kurtulunmuyor kendini yok etmeden ikinci şahıstan ![]() ![]() ![]() ![]() kurşunlanıyorum! ![]() ![]() ![]() ![]() ruhum çığlık çığlığa! ![]() ![]() ![]() bilemedin ![]() ![]() ![]() sana kolay gelen gitmelerin, nasıl zor geldiğini adımlarıma ![]() ![]() ![]() ama yinede gidiyorum! ![]() ![]() başka bir seçenek bıraktın mı giderken hatırlasana! ![]() ![]() payıma bıraktığın 'sus' lar, yalnızlıklar ve gitmelerden başka ![]() ![]() ![]() nasıl derin bir çizik atıpta gittin sol yanıma ![]() ![]() gittin gideli kanayan ![]() ![]() kanadıkça sızlatan ![]() ![]() sızladıkça acıtan ![]() ![]() ![]() ![]() ama bunları duymakta zor gelir oldu artık sana ![]() ![]() ![]() acılarım bile fazla gelir oldu ![]() ![]() bir zamanlar 'aşkım' dediğin aşka ![]() ![]() ![]() unutuluyorum! sen beni defalarca 'bitti'lerinle vurmuşken vurulacak bir gitme bile kalmadı bak ardında ![]() ![]() ![]() son demindeyim duygularımın ![]() ![]() ![]() son çayını yudumluyorum yaşanmışlıkların ![]() ![]() ![]() ![]() son bahşişide bırakıp garsonun masasına ![]() ![]() ![]() üstü kalsın bu aşkın! ![]() ![]() ![]() cebimde ki son paramıda şimdi yatırıyorum aşk'ın ayrılık hesabına! ![]() ![]() ![]() ![]() gidiyorum! ![]() ![]() ![]() ![]() sanıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() aLıntı ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|