![]() |
Bana Açı Veri Yor Belalım |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bana Açı Veri Yor BelalımBana Açı Veri Yor Belalım Hayat sensiz ne kadar çekilmez karlarla kapli daglar kadar uzaksin bana bir türlü kavusamiyorum o gözlerini doyasiya seyredemiyorum saçini koklayamiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() iste bu bana aci veriyor belalim ![]() kapali bir kutu gibi yasiyorum bu karanlik serefsiz acimasiz hayatta ![]() ![]() ![]() ![]() dibsiz kuyuya ![]() ![]() ![]() ![]() sana kavusmak bilmece sanki çözemedim gitti ![]() ![]() ![]() ![]() yüregim kaya gibi sert kalbim sütsüz kalan bebek misali agliyor ![]() ![]() ![]() ![]() özlem vatan hasreti çeken gurbetçinin özlemi gibi özlüyorum seni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bana yazdigin mektuplari her aksam oldugunda isiklari kapatip mum isiginda elimde bir sigara ve bana verdigin kokunla süslenmis gözyaslarimla yipranmis esarbini koklayarak saatlerce tekraaar tekraaar okuyorum o an sen varmisin gibi aksami geçiriyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seni sensiz yasamak bana aci veriyor belalim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hatirlarmisin bir gece yürürken bana ilk seni seviyorum dedigin cümleyi o an benim en mutlu günümdü çocuklar gibi sevinmistim sokaklara haykirmistim seni sevdigimi, insanlar derin uykularindan kalkip bana bagirmislardi sende sus sus diyordun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gelinlik tükanlarina giderdik sana gelinlik bakardik, hele birtanesi vardiki her seferinde baktiginda gözlerini ayiramazdin kollari güllerle dikilmis üstü dantelle kaplanmis uzun bir gelinlikti ![]() ![]() ![]() ![]() esarbinin yanina, her sabah kalktigimda gelinlige sarilip agliyorum nasil içim gidiyor canim yaniyor bir bilsen ![]() ![]() ![]() ![]() baktigim her yer,yürüdügüm her sokak seninle hatiranla kazili hayalinle yasamak bana aci veriyor belalim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|