![]() |
Öyle Unutacağım Ki Seni.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Öyle Unutacağım Ki Seni..Öyle unutacağım ki seni… ![]() ![]() ![]() Köşe başlarında, cam kenarlarında, elleri soğuktan titreyen o suskun çocuk yok artık ![]() … ![]() ![]() ![]() Bütün her şeyi, senin için yazıyorum bu sefer… Unutulduğunun belgesini hazırlıyorum, bak…… ![]() ![]() bakacağım, biliyor musun… Her şeyimden çıkaracağım seni ![]() yana gördüğümde, hangi ülkenin kısaltması diye bakacağım kitaplara ![]() Mektubumun sonunda, kime yazdığımı hatırlamak için, başa dönerek okuyacağım seni emin ol… … ![]() ![]() sabahlayacağım ![]() ![]() kırmızı ışıkta bekleyeceğim ![]() görünen numarana bakıp ‘müşterilerden biridir ’ diyeceğim emin ol… Akşamları, durağa giderken senin sokağının başından geçip, ‘yine o lanet olası işkembecinin sokağı’ diyeceğim…Bana verdiğin kitapları, hangi kütüphaneden aldığımı hatırlamak için yoracağım zihnimi… Parmağımdaki şekilli gümüş yüzüğü verip, ‘daha anlamlı bir yüzük var mı’ diye soracağım İstiklâl’deki o çılgın satıcıya… Uzun sinema kuyruklarına bakıp, yan yana duran sevgililere ‘burası hayatınızın kuyruğu değil, yanlış yerdesiniz, sıra size hiç-bir zaman gelmeyecek’ diyeceğim… Otobüsteki arka koltuklara, elindeki keçeli kalemle, kalp çizenler için yanımda bayıltıcı sprey bulunduracağım, emin ol ![]() delikanlının kontörü bitsin diye dua edeceğim ![]() … ![]() ![]() Saçların rüzgârda nasıl dalgalanıyorsa, o şekil yelelenmiş atları en son tahminime yazacağım ve çiçekçinin önünden geçerken, ‘kırmızı gül var mı, diyeceğime; ‘abi, bugün işler nasıl’ diye soracağım… |
![]() |
![]() |
|