![]() |
Güzel Gözlerin Vardı… |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güzel Gözlerin Vardı…Güzel gözlerin vardı… Ya da güzel görünmeyi bilecek kadar tecrübeliydi bakışların ![]() Bir önemi yok, Yalnızca ölümü intihar etmek için atlamak istedim kirpiklerinden, düşüşler sadece bahaneydi… ![]() ![]() ![]() ![]() Biliyorum… Senin de adın gibi bildiğini adım gibi biliyorum aslında, benim daha iyilerine layık olduğum koca bir yalandı ![]() ![]() Bu kez inanmış gibi yapıyorum… Genelevler özerk bir cumhuriyet olmaya devam edecek tüm dindar ülkelerin bile sınırları içinde ![]() Genel acılar barındıracaklar, Yine gensel yalnızlıkları süreli sevişmeler maviye boyayacak ![]() Ben siyah kalacağım ![]() Dışımın kirini belli etmeyecek kadar koyu ve siyah… Oysa hayat kadınları çok iyi biliyordu; hayat, kadınları yoruyordu en çok ![]() En fazla gülümseyerek ağlayan onlardı ![]() Ve sırf o ![]() ![]() ![]() Ağlıyordu işte! Kaybettiği ne varsa, unutamadıkları ilk aşklarına ![]() Gözyaşlarının rengi olmazdı, kahkahalar bile bazen hüznün en iyi resmi olabiliyordu ![]() Ve daha ne kadar sevişirlerse sevişsinler, Onlar en çok ilk seviştiği adamı seviyordu… Sen dünyanın neresinde olursan ol, aynı kalbe mahkum yaşayacaksın ![]() ![]() Ve benim öğrettiğim şekilde yaşatacaksın içinde sakladığın o kör umudu ![]() ‘yarınlar çok güzel olacak…’ Ezgin KILIÇ |
![]() |
![]() |
|