Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
arkadaşıyla, bildiği, evlendi, kız, öleceğini

Öleceğini Bildiği Kız Arkadaşıyla Evlendi

Eski 08-03-2009   #1
yesimciwciw

Öleceğini Bildiği Kız Arkadaşıyla Evlendi

ÖLECEĞİNİ BİLDİĞİ KIZ ARKADAŞIYLA EVLENDİ
Çin'de bir adam, hastalıktan dolayı öleceğini bildiği kız arkadaşıyla evlendi

CCTV'nin (Çin Merkez Televizyonu) haberine göre, Ciangsu eyaletinin Lienyüngang kentinde yaşayan Şı Cınvey, 8 yıldır beraber olduğu, kalın bağırsak kanseri kız arkadaşı Song Şinran ile hayatını birleştirdi

Doktorların, Song'un sadece birkaç ay daha yaşayabileceğini, tümörün tüm bağırsaklarına ve iç organlarına sıçradığını söylemesine rağmen, Şı, "Bir gün bile olsa ona karım demek istiyorum" diyerek evlenmek istediğini söyledi

Düğün hazırlıkları için hastaneden kısa aralıklarla ayrılmasına izin verilen Song, düğün fotoğrafları çekilirken ve alışveriş yaparken sık sık bayıldı Düğünün dün yapılmasından sonra tekrar hastaneye kaldırılan Song'un tedavisine devam ediliyor Doktorlar, tüm sevincine rağmen, talihsiz kadının durumunda hiçbir iyileşme olmadığını, ikisinin de daha kötü gelişmelere hazır olmaları gerektiğini belirtti

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Öleceğini Bildiği Kız Arkadaşıyla Evlendi

Eski 08-04-2009   #2
Katli

8 yıldır beraberler ama evlenmemiş olmaları benim daha çok dikkatimi çekti
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-04-2009   #3
reyf

güzel bir vefa örneği aslında ben burda eşim hasta diye üzerine evlenen çok insan tanıdım

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com