![]() |
Sonsuz Ask |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sonsuz AskSeni neden bu kadar çok sevmişim diye soruyorum yüreğime?Düşünmeden,sonunun ayrılık olduğunu bilerek hem de ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Belki de imkansız olduğundan bu kadar değerliydin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bitti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgim gerçek olduğu kadar çaresiz ve yanlızdı bitti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Sonsuz Ask |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sonsuz AskVe öğrendim ki seni özlediğim kadar benimsin; Sen hep benimsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yokluğunun soğukluğu sardı dört yanı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama sen yoksun ![]() ![]() ![]() ![]() Gittiğin günden beni yanıyor sevdam bir mum alevinde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgilim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() çikolata kokulu ağızlarıyla minik minik ellerin yaşadığı aşkın masumluğu, Züleyha' daki ateş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yaşadıklarımızla birlikte bende bittim, gittim buralardan ![]() ![]() ![]() Gölgenden kaçarken kendimi hiç bilmediğim bir şehrin kollarına bıraktım ![]() ![]() ![]() Ama oda tanıdık sana ![]() ![]() ![]() Seni de getirmişim yanımda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaçamadığım hasret yine sarıldı boğazıma ![]() ![]() ![]() Işığım, karanlıktan çek çıkar artık beni ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Sonsuz Ask |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sonsuz Askçıktılar ve hikayelerini anlattılar: Delikanlı köyündeki kızlardan birine aşıktır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu derin sevdalarını evlilikle taçlandırmayı planlarlar ![]() Delikanlı, kararlıdır ![]() ![]() Bu aşamada çok “korkunç” bir olay meydana gelir ![]() Delikanlı bir gün trene binmek isteyen bir yaşlı kadına yardım etmek ister ![]() ![]() ![]() ![]() Ama o sırada ayağı kayar ve raylara düşer ![]() Tren iki ayağının üzerinden geçer ![]() ![]() Kahramanımız artık ayaklarından mahrum kalmıştır ![]() ![]() Sevdiği kızla buluşur gizlice ![]() ![]() “Hayır” diye cevap verir kız ![]() “Ben senin ayaklarını sevmedim ki; ben “seni” sevdim” ![]() Karar verilir ![]() ![]() Ama kızın ailesi vermez ![]() ![]() Planlar yapar kızla oğlan ![]() ![]() ![]() Kızla anlaşırlar ![]() ![]() ![]() Bekleyiş sona erecek Mecnun Leyla’sına kavuşacaktır ![]() Ama yolda yine feci bir şey olur ![]() Karşıdan gelen bir araç, büyük bir hızla bizimkilerin arabasına çarpar ![]() ![]() Kafasından büyük darbe alan ve gözlerini cama çarpan delikanlıyı acı bir gerçek daha beklemektedir ![]() Kara sevdalı gencimizin artık dünyası kararmıştır ![]() ![]() ![]() Bu şartlar altında sevdiği kızın onu kabul etmek istememesini doğal karşılayacaktır ![]() Bir gün yine buluşurlar kızla ![]() ![]() ![]() “Halimi görüyorsun, ayakları olmayan kör bir adama varmak istemezsin artık” der buruk bir sesle sevdalısına ![]() Kız, “Hayır” der kararlı bir sesle: “Ben senin gözlerini sevmedim ki, ben “seni” sevdim ![]() ![]() Sonra ne mi olur? Kız verdiği sözü tutar ![]() ![]() ![]() ![]() Ayakları, gözleri olmayan kara sevdalı delikanlı eve mahkumdur ![]() ![]() Karısı, yapabildiğine el işi örerek evin geçimini sağlamaktadır ![]() Memleketten ailesi haber salar bir gün ![]() ![]() Kalkar gider ![]() ![]() ![]() ![]() Ama o, bir yolunu bulur ve çocuğunu alıp İstanbul’a döner yeniden ![]() ![]() Bu hikayenin iki kahramanı halen sağ ve İstanbul varoşlarında “karanlık” dünyalarındaki o paha biçilmez aydınlığı yaşıyorlar ![]() Bütün dünyaya, bütün Türkiye’ye aşkın ne olduğunu anlatıyorlar ![]() bu iki temiz yürek gerçek aşkın ne olduğunu anlatıyor ![]() |
![]() |
![]() |
|