![]() |
Bil, Sen… |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bil, Sen…Gülümseyebilmek şimdilerde yalancı bir bahar yüzümde… Önce biraz tebessüm, ardından parçalı aşklar ve yüzümü yıkayan bir yağmur… Gitmek ne kadar kolaydı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kal demedi belki dilim, keşke biraz da yüreğimi dinleseydin… Bir mutfak masasının tam ortasında yalnız duran bir çatal kadar anlamsızım şimdi ![]() Mutlu ol… Gülümse her şeye rağmen nereye gittiysen ve kimdeysen onunla… Yarın sabah yine gülümseyecek güneş, şimdi içi kararmış gecenin inadına ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yalanım yok, en çokta ellerini özledim ![]() ![]() Ve ben ne kadar isterdim bir bilsen, Giderken ‘elveda’ demek için bile sallamayan ellerinin ‘gel’ diye sallanmasını… Bil, sen… Küfretmeyeceğim artık yaşamadıklarıma ve iç geçirmeyeceğim içimden gelip geçen hiçbir aşka ![]() ![]() Çocukluğumun ayakları kırılsın işte, koşarken düşmekten dizlerim böyle paramparça ![]() Sen hiç bilmedin seni nasıl sevdiğimi, oysa Allah ![]() ![]() ![]() O çok iyi biliyordu, kabul olmayan dualarımdan… Ezgin KILIÇ |
![]() |
![]() |
|