![]() |
Seni Seviyorum Mesajları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seni Seviyorum MesajlarıSeni Seviyorum Mesajlar Seni Seviyorum Güzel Sözleri İnsanlar hep birilerinin peşinden koşarlar, ama dönüp de kendi peşlerinden koşanlara hiç bakmazlar ![]() ![]() ![]() Sonbahara inat ağaç hala yeşermekte, geceye inat gün hala ağarmakta, ben ise kadere inat hala seni sevmekteyim ![]() ![]() ![]() ![]() Ben seni unutmak için sevseydim sana olan tutkumu kalbime değil, güneşin çıktığı zaman kaybolan buğulu camlara yazardım ![]() ![]() ![]() "Seni seviyorum" derken asla yalan söylemedim, Yalan söylerkende asla "Seni Seviyorum" demedim ![]() Seni her düşündüğümde kalbime bir yıldız çiziyorum ![]() ![]() Son zamanlarda kalbime söz geçiremiyorum ![]() ![]() Seni sevdiğim kadar parayı sevseydim milyarder, Sana taptığım kadar Allah'a tapsaydım peygamber olurdum ![]() ![]() Hani kardelen göğe aşık olurda kafasını çıkarır ya zemheri ayazında ![]() ![]() ![]() ![]() Ne seni unutmak için bir çabam var içimde, ne de aşkımı körükleyen bir rüzgar,ne de seni görmeden durabilecek kadar güçlüyüm,ne de seni görmeye dayanacak bir kalbim var ![]() Seni asil insanların basit sevgileriyle değil, basit insanların asil sevgileriyle sevdim ![]() ![]() ![]() ![]() Gülmek için mutlu olmayı bekleme, belki mutluluk gülüşünde saklıdır, sakın ağlayayım deme! Belki bir yerlerde senin bir tek gülüşün için yaşayan biri vardır ![]() ![]() ![]() Bir yağmur damlası seni seviyorum anlamını taşısaydı ve sen bana, seni ne kadar sevdiğimi soracak olsaydın, inanki bir tanem her gün yağmur yağardı ![]() ![]() ![]() Seni bulmaktan çok aramak isterim! Seni sevmeden önce anlamak isterim! Seni bir ömür boyu bitirmek değil de sana hep yeniden başlamak isterim ![]() |
![]() |
![]() |
|