![]() |
Sensizlik Hüküm Sürüyor Gecemde... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sensizlik Hüküm Sürüyor Gecemde...Gecenin bir yarısı ![]() Yalnızlık başucumda yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sensizlik ![]() ![]() ![]() Ve ![]() ![]() ![]() Sessizlik ![]() ![]() ![]() Gürültünün orta göbeğinde ve kocaman bir sessizliğin içinde debeleniyorum şimdi ![]() ![]() ![]() Hatıralarla birlikte karşıma çıkan görüntülerin oluşturduğu bir gürültü hakim etrafıma ve artık sensiz oluşumu hatırlatan bir sessizliğe gömülü yüreğim çaresiz ![]() ![]() ![]() Hatıralar ![]() ![]() ![]() Sen ![]() ![]() Sen ve ben ![]() ![]() ![]() Biz ![]() ![]() ![]() Hasretimin son damlası da akmak üzere artık gözlerimden ![]() ![]() ![]() Özlemim içinde saklı, sevgim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Herşey ![]() ![]() ![]() Sana ait olan herşey , o küçücük damlanın içinde akmak istemekte şimdi, nedensiz gitmeler peşinde hepsi ![]() ![]() ![]() Off ![]() ![]() ![]() Havaya bakmalıyım ![]() ![]() Ve o ![]() ![]() ![]() Son gözyaşım yıldızlar gibi asılı kalmalı gözpınarımda ![]() ![]() ![]() Esir olmalı,esir kalmalı yüreğimin ortasında ![]() ![]() ![]() Gecenin bir yarısı ![]() ![]() ![]() Yalnızlık başucumda yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gözlerim havada ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir yıldız kaysa şimdi ![]() ![]() ![]() Kaysa ve bir dilek kopsa içimden ![]() ![]() ![]() Taa derinimden bir sen çıksa mesela! O gece tuttuğun dilek yada ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mesela o geçse şimdi aklımdan ve geçtiği anda bir yıldız kaysa ,gecenin karanlığında kaybolsa ![]() ![]() ![]() O yıldızla birlikte esir olsa son damla ![]() ![]() Akmasa ![]() ![]() Akamasa ![]() ![]() ![]() Özlemim,sevgim,yüreğim ve yüreğimdeki sen benim olsa ![]() ![]() ![]() Şimdi yar! Şimdi bir yıldız kaysa, dilimden sadece Haziran Sekiz çıksa ![]() ![]() Yüreğimde bir sen oluşsa ![]() ![]() Gecenin bir yarısı ![]() ![]() Yine bir SeNSiZliK hüküm sürmekte geceme SeSSiZCe ![]() ![]() ![]() Hangi mevsimde gelmişti esintin? / Ah yar! / Zulmü ne zaman başlamıştı aşkın? / İsteksiz sevmelere alışmışken yüreğim / Rahatsız gülücükler saklanmışken bedenime ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sessizliğin ortasında dolaşırken, saklanmaya çabalayan ruhumla / Esintiler arasında kayboluyordum usulca ![]() |
![]() |
![]() |
|