Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gecemde, hüküm, sensizlik, sürüyor

Sensizlik Hüküm Sürüyor Gecemde...

Eski 10-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sensizlik Hüküm Sürüyor Gecemde...

Gecenin bir yarısı

Yalnızlık başucumda yineYine bir sessizlik hakim herşeyeYine bir sensizlik hakim geceme

Sensizlik

Ve

Sessizlik

Gürültünün orta göbeğinde ve kocaman bir sessizliğin içinde debeleniyorum şimdi

Hatıralarla birlikte karşıma çıkan görüntülerin oluşturduğu bir gürültü hakim etrafıma ve artık sensiz oluşumu hatırlatan bir sessizliğe gömülü yüreğim çaresiz

Hatıralar

Sen

Sen ve ben

Biz

Hasretimin son damlası da akmak üzere artık gözlerimden

Özlemim içinde saklı, sevgim Yüreğim ve yüreğimdeki yerin

Herşey

Sana ait olan herşey , o küçücük damlanın içinde akmak istemekte şimdi, nedensiz gitmeler peşinde hepsi

Off

Havaya bakmalıyım

Ve o

Son gözyaşım yıldızlar gibi asılı kalmalı gözpınarımda

Esir olmalı,esir kalmalı yüreğimin ortasında

Gecenin bir yarısı

Yalnızlık başucumda yine Ve bir sessizlik hakim herşeye

Gözlerim havadaGözlerim yıldızlarda

Bir yıldız kaysa şimdi

Kaysa ve bir dilek kopsa içimden

Taa derinimden bir sen çıksa mesela!

O gece tuttuğun dilek yadaHani aklından geçirdiğin sabahlarken birlikte Beşiktaş'ta

Mesela o geçse şimdi aklımdan ve geçtiği anda bir yıldız kaysa ,gecenin karanlığında kaybolsa

O yıldızla birlikte esir olsa son damla

Akmasa

Akamasa

Özlemim,sevgim,yüreğim ve yüreğimdeki sen benim olsa

Şimdi yar!

Şimdi bir yıldız kaysa,

dilimden sadece Haziran Sekiz çıksa

Yüreğimde bir sen oluşsa

Gecenin bir yarısı

Yine bir SeNSiZliK hüküm sürmekte geceme SeSSiZCe

Hangi mevsimde gelmişti esintin? / Ah yar! / Zulmü ne zaman başlamıştı aşkın? / İsteksiz sevmelere alışmışken yüreğim / Rahatsız gülücükler saklanmışken bedenime / Ah yar / Ne zaman başladı bir nehir gibi akışın ruhuma?

Sessizliğin ortasında dolaşırken, saklanmaya çabalayan ruhumla / Esintiler arasında kayboluyordum usulca / Kaçmaktan yorulmuş bedenim ağlarken yavaşça / İnatçı ruhunla nasıl araladın kapılarımı yar? / Zulmün' Evet zulmün ne zaman başlamıştı yar, konuşsana!

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com