![]() |
Dokunulmamış Düşlerim Vardı Benim...!! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dokunulmamış Düşlerim Vardı Benim...!!Dokunulmamış düşlerim vardı benim ![]() Kimseye söylemediğim ve kimsenin bozmasına izin vermediğim düşlerim vardı ![]() İçinde sen olan ama senin bile bilmediğin, dokunulmamış, kirletilmemiş, bozulmamış düşlerim vardı ![]() ![]() Sana bakarken masallar yazardım ben, seni dinlerken, sana dokunurken, her harfinde bir düşü saklayan masallar yazardım ![]() ![]() ![]() ![]() Bazen söz biter Acı kalır içinde Gecelerin de geçmez olur Gündüzlerin de Sonra bitti ![]() ![]() ![]() ![]() Kimselere dokundurmadığım düşlerimin üzerine basa basa gittin ![]() ![]() Alışmaya çalıştım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nefes almakla yaşanmıyordu ![]() Yaşamam için seni sevmem gerekiyordu ![]() Sonunda bıraktım kendimi ![]() ![]() Rüzgara bırakırsın Bir kuru yaprak misali Nerede bulacaksın bilemezsin Sonunda kendini Seni sensiz yaşamayı öğrendim sonunda ![]() ![]() ![]() ![]() Artık sadece seninle değil herkesle paylaştığım dünyada, sadece seninle değil herkesle paylaştığım anlarım vardı ![]() ![]() Yaşamdı ![]() Sıradandı ![]() Sen Gittin Herşey Gitti Sevinçler Mutluluklar Hayaller Artık herşey sıradan Herşey basit Ben de seni sevmekten hiç korkmadım Sevgilim Seni bu kadar çok sevdiğim için kızdım kendime ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hala bile bu kadar acı çektiğim için kızdım ![]() Gidiyorum dediğinde biraz daha kal demediğim için kızdım ![]() Bazı anlar vardır ya Ya vardır ya yoktur Göremezsin karanlıktan Çarparsın duvarlara Ama yine de yürürsün Bir sonraki adımın boşluk olsa bile Gözlerine bakmaktan Hiç korkmadım Sevgilim ![]() ![]() ![]() O kadar çoktu ki sana biriktirdiklerim, sensizliğinde bitiremedim ![]() ![]() Oysa sen bitirdin ![]() Oysa sen vazgeçtin ![]() En Gitmez dediğimdin Gittin ![]() ![]() Sen Gittin ![]() Herşey Gitti ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|