Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dokunulmamış, düşlerim, vardı

Dokunulmamış Düşlerim Vardı Benim...!!

Eski 10-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Dokunulmamış Düşlerim Vardı Benim...!!

Dokunulmamış düşlerim vardı benim

Kimseye söylemediğim ve kimsenin bozmasına izin vermediğim düşlerim vardı

İçinde sen olan ama senin bile bilmediğin, dokunulmamış, kirletilmemiş, bozulmamış düşlerim vardı Beni bu kadar mutlu eden onlardı

Sana bakarken masallar yazardım ben, seni dinlerken, sana dokunurken, her harfinde bir düşü saklayan masallar yazardım Kimse bilmezdi Sen de bilmezdin Kirlenmesin diye söylemezdim

Bazen söz biter

Acı kalır içinde

Gecelerin de geçmez olur

Gündüzlerin de

Sonra bitti Ansızın bitti Sen gidiyorum dediğin an bozuldu düşlerim Beklemediğim bir zamandı, beklemediğim bir cümleydi, belki onun için bu kadar yaktı canımı

Kimselere dokundurmadığım düşlerimin üzerine basa basa gittin Kirlendi düşlerim

Alışmaya çalıştım Nefes almaya çalıştım Yaşamaya çalıştım Çalışmakla olmuyordu Yaşamam için yeni düşler gerekiyordu Sen yoktun, kurduğum bütün düşler yokluğunla kirleniyordu

Nefes almakla yaşanmıyordu

Yaşamam için seni sevmem gerekiyordu

Sonunda bıraktım kendimi

Rüzgara bırakırsın

Bir kuru yaprak misali

Nerede bulacaksın bilemezsin

Sonunda kendini

Seni sensiz yaşamayı öğrendim sonunda Seninle sensiz nefes almayı İçinde senin olduğun düşleri senden uzakta kurmayı Sana bakmazken, sen dinlemezken masallarıma düşler saklamayı

Artık sadece seninle değil herkesle paylaştığım dünyada, sadece seninle değil herkesle paylaştığım anlarım vardı Sen olmayınca yaşam bir masal değildi

Yaşamdı

Sıradandı

Sen Gittin

Herşey Gitti

Sevinçler

Mutluluklar

Hayaller

Artık herşey sıradan

Herşey basit

Ben de seni sevmekten hiç korkmadım Sevgilim

Seni bu kadar çok sevdiğim için kızdım kendime Bir gün gideceğini anlamadığım için Durmaksızın sonsuza kadar süreceğini sandığım düşler kurduğum için kızdım Yaşadıklarımı herkesin yaşadıklarından ayrı tuttuğum için kızdım Sen bitti dediğinde o kadar çok acı çektiğim için kızdım

Hala bile bu kadar acı çektiğim için kızdım

Gidiyorum dediğinde biraz daha kal demediğim için kızdım

Bazı anlar vardır ya

Ya vardır ya yoktur

Göremezsin karanlıktan

Çarparsın duvarlara

Ama yine de yürürsün

Bir sonraki adımın boşluk olsa bile

Gözlerine bakmaktan

Hiç korkmadım

Sevgilim

O kadar çoktu ki sana biriktirdiklerim, sensizliğinde bitiremedim O kadar çok sevmiştim ki seni, sevmekten vazgeçemedim

Oysa sen bitirdin

Oysa sen vazgeçtin

En Gitmez dediğimdin

Gittin

Sen

Gittin

Herşey Gitti

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com