Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
git, kal, tam

Ya Tam Git Ya Tam Kal!

Eski 10-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ya Tam Git Ya Tam Kal!

Karanlık çıkmaz bir sokak vardır yaİnsanı korkutan bir okadar da heyecan uyandıranSonunda ufacık da bir ışık olsa ona yetişmeye çalışırız,koşarız peşinden yakalayıncaya kadarBir de içimizde tuhaf bir umut beliriverir,bir tutkuOnunla ucuna kadar gidebileceğimizi düşünürüz oysa bir bakarız ki umudumuz bizi yarı yolda bırakmışYaşanan herşey bir çırpıda silinip gitmiş

Hayatımızda da böyle değil mi?İncecik bir ufuk çizgisinde yürümez miyiz?Ya seni sevmek?O ayrı bir sırat köprüsü değil mi?Geçtiğin an karşında cennet,yenik düşersen kabir azabıYüreğimdeki cennet senin bana gelişlerin,sevişlerin,dokunuşlarınHani iki çift güzel lafınYa kaçışların,gidişlerin???Kabir azabı değil mi?Sen bilebilir misin ki gözyaşı ne demek?Bir hıçkırış,bir yalvarış,bir dua

Beni sensizliğe düşüren sen değil misin?Onca sevdiğini yerden yere vuranSonra yaraları sarmaya çalışanEn güzel mutlulukları yaşattığın,sonra en büyük acıları gösteren

Beni hiç düşündün mü?Bazen küçük bir ihmalkarlık yaşama mal olur,bilebildin mi?Ya ilgisizlik,sevgisizlik öldürmez mi?Ayrılığı damarlarına işletip,başkasını çekici yapmaz mı?Kafam allak bulak,sıkılıyorum dediğim zamanlar bunların birer bileşkesiBilemedin,anlayamadın

Anlayışlıydım her zaman,seni anlayabiliyorum fakat bu benim yüreğimi avutmaya yetebilir mi?Sen inanıyor musun?Her ayrılık şarkısında sen varsın diyemedim hiçÖldürmek istedim içindeki beniOysa 'o şarkının içinde ben var mıyım 'dediğinde yutkundum,sustum vardın tabikiSevmediğimden değildi ki seniSitemim,sevgimden

Beni her yarı yolda bırakışında,her özründe küfrettim sana içimden,'tamam canım sorun değil' sözüyse senin bildiğin taraftıYürek sevilmeyi ister sen varken,yanımdayken,ve şimdi seni severken,sana ölesiye tutkenkenZaten hasretleri çok çekmedi mi?Dayanabilir mi sanıyorsun bu acıya ?Gitmek istiyorsan git,hiç bekleme kalmak istiyorsan da ne mutlu

Ama ya tam git,ya tam kal!!!

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com