![]() |
Ya Tam Git Ya Tam Kal! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ya Tam Git Ya Tam Kal!Karanlık çıkmaz bir sokak vardır ya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hayatımızda da böyle değil mi?İncecik bir ufuk çizgisinde yürümez miyiz?Ya seni sevmek?O ayrı bir sırat köprüsü değil mi?Geçtiğin an karşında cennet,yenik düşersen kabir azabı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Beni sensizliğe düşüren sen değil misin?Onca sevdiğini yerden yere vuran ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Beni hiç düşündün mü?Bazen küçük bir ihmalkarlık yaşama mal olur,bilebildin mi?Ya ilgisizlik,sevgisizlik öldürmez mi?Ayrılığı damarlarına işletip,başkasını çekici yapmaz mı?Kafam allak bulak,sıkılıyorum dediğim zamanlar bunların birer bileşkesi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Anlayışlıydım her zaman,seni anlayabiliyorum fakat bu benim yüreğimi avutmaya yetebilir mi?Sen inanıyor musun?Her ayrılık şarkısında sen varsın diyemedim hiç ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Beni her yarı yolda bırakışında,her özründe küfrettim sana içimden,'tamam canım sorun değil' sözüyse senin bildiğin taraftı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama ya tam git,ya tam kal!!! |
![]() |
![]() |
|