![]() |
Ah Kalbim Biz Ayrıldık. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ah Kalbim Biz Ayrıldık.Bakışlarım öyle boş ki, artık hissetmiyorum hiçbir şeyi ![]() ![]() ![]() Sanki tüm duygularım, gözlerimdeki tüm ışık yok olmuş ve bir daha hiç çıkarılamayacak kadar derinlere gömülmüş gibi ![]() ![]() Daha önce beni mutlu ettiğini düşündüğüm her şey yok oldu sanki ![]() ![]() ![]() ![]() Ümitlenme her telefon çalışında Koşma kapılara her adım sesinde Senin sandığın yıldız artık yok yerinde Kabul et kalbim, kabul et kalbim Ah kalbim biz ayrıldık "Aşk" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kovalamaca; o basit ve bizi hayatın ne kadar kötü yanı olursa olsun yinede yaşamaya değer olduğunu düşündüren yakalamaca oyunu en baştan ve yine yeniden başlıyor ![]() ![]() ![]() İçimde bir şeyler kopuyor, paramparça oluyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Gitti giden dönmeyecek, Kabul et kalbim Asla seni sevmeyecek, Hayat ne zalim ![]() ![]() ![]() Bağırmak istiyorum, haykırmak istiyorum ama kelimeler boğazıma düğümleniyor ve susuyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O yanmadı senin kadar Feryat etsen neye yarar Ya sen dur sonsuza kadar ya kabul et ![]() ![]() ![]() Kabul et kalbim, kabul et kalbim ![]() ![]() ![]() Ah kalbim biz ayrıldık ![]() ![]() ![]() Diğer yandan da; hayat kısa, bağır çağır, boşalt içini diyorum kendi kendime ![]() ![]() ![]() ![]() Gözyaşlarımı içime akıtıyorum ve biliyorum ki kimse görmüyor, göremiyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|