![]() |
Hep Söyleyemediklerimiz Bitirmedimi Bizi ? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hep Söyleyemediklerimiz Bitirmedimi Bizi ?-Nasılsın ? Eh işte ![]() ![]() [Ya sen demeye korkuyorum ![]() ![]() -[Ehh dedi , peki gerçekten iyi değil mi ?] Sen nasılsın ? -Ehh , aynı? [Aynı mı ? Ne çok şey değişti halbuki sevgili? Yoksun artık , eskisi gibi değiliz ki ![]() ![]() Güzel gidiyor yani ![]() ![]() -Öyle denebilir tabi? [Gitmiyor , gitmiyor sen gittiğinden beri? ] Güzel ![]() ![]() -Seninde güzel gidiyor , yani öyle görünüyor? Öyle böyle işte? -[Kötü değil , bensiz kötü değil mi hiç ?] -Güzeel? Sonra gülümsedin , gülümsedin ve gittin sevgilim? Ayrılıktan sonra sen kokman burnuma nasıl acıttıysa canımı , iyi olduğunu bilmekte o kadar acıttı? İyi değilim deseydinde acıtacaktı , sen ol , iyi ol? ![]() Ne deseydin ki ama? Özledim deseydin mesela , olmuyor yapamıyorum deseydin? Söylediğim her şey yalandı ben seni hep çok sevdim deseydin? ![]() Sonra sarılsaydın boynuma , uzaktan duymak yerine kokunu boynundan duysaydım? Ciğerlerim bayram etseydi? Ben söyleyemedim neden mi ? Bensiz mutlu olacağını söylemiştin çünkü ayrılırken? Bitmesini istediğini ![]() ![]() Hayır dememiştim ama içimi okuyamadın sevgilim ![]() ![]() ![]() ![]() Aylar sonra seni hissettim ya , mutlu mu olmalıyım şimdi yoksa dahada mı acımalı içim ? İhanet mi ediyorum verdiğim sözlere yoksa? Küllenmiş bir ateş misali yeniden hissettimde seni sol yanımda? ? ![]() Sonra gülümsedim ve gittim? Ama ne çok istedim boynuna sarılmayı , ne çok istedim kokumun kokuna karışmasını? Ama kötüyüm demedin ki ![]() ![]() Ben kötüyüm sevgili , iyi değilim? İyi hissedemiyorum senden gittiğimden beri? Peki ya neden mi ? Neden mi bitirdim? Çünkü yüreğinde bulamıyordum artık kendimi ![]() ![]() Bir vardın bir yoktun , bir seviyordun bir sevmiyordun? Söylesene seven insan hiç sevdiğinin gözyaşına dayanabilir mi? Kaç geceler ağladımda bilmedin , ama bilmeliydin sevgili? Düşünmeliydin yaptıklarının kıracağını beni? Gözlerine baka baka söyleyemedim iyi olduğumu , kim bilir fark etmişsindir belki ![]() ![]() Şimdi neden mi söyleyemedim iyi olmadığımı ? Bitmek üzereyim sende çünkü sevgili? Küllenmişti artık sevgin? Ne gerek vardı ki özledim diyerek uğruna canımı vereceğim canının tekrar sıkılmasına? Hem duymamışmıydım kendi kulaklarımla ; Nasılda onaylamıştın gidişimi ![]() ![]() ![]() ![]() Gururda değilde aslında sende istedin bu bitişi? Bırak benim canım sıkılsın ![]() ![]() Nasılsa gidişinin ertesini yeniden hissedecek yüreğim şimdi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|