![]() |
Bir Veda Yazısıdır, İki Nefes Arası.... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Veda Yazısıdır, İki Nefes Arası....Bir veda yazısıdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() çoğu zaman açık olmaya çalıştım bu sayfalarda, anlatmak istediklerimi anlatırken ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Son zamanlarda sizin de -ihtimal ki- hissettiğiniz biçimde karamsar ve genelde ayrılık üzerineydi tüm yazılanlar ![]() ![]() ![]() ![]() Bu yüzden bir müddet kendi kabuğuma çekilmek istiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Anlattığım şeylerin ve duygularımın boşluğunu derinden hissetmeye başladım ![]() ![]() ![]() ![]() Bu süreçte mail yollayarak beni motive edenlere teşekkür ederim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zaten tabiatı bile ayrılık üzerine kurmamış mı yaradan; Yaprak düşer dalından, su iner bulutlardan; Seviyorum derken bile ayrılır sözler dudaklardan ![]() MAVİ BİR ÖLÜM Yine sana sesleneceğim Senin kim olduğunu hiç bilmeden Senin kim olduğunu en çok bilerek İsyankar zambakların çılgın nilüferlerin Dört nala açan kiraz çiçeklerinin Dudak kıvrımlarına yoldaş olacağım Sarı bir hüzün kızıl bir gurur Ve siyah bir öfkeyle konuşacağım sana Hüznü, gururu ve öfkeyi bilseydin keşke Hüznün beni aşan taşkınlığını Gururumun binlerce yıl önceden miras kalmış hoyratlığını Öfkelerimin hiçbir zaman sona ermeyecek ve azalmayacak kararlılığını Anlayabilseydin Anlatabilirdim sana Seninle yaşanan bir aşktan sonra Ayrılığın ölüm bile olsa Mavi bir ölüm olacağını ![]() ![]() ![]() Ömer çelik Not:Alinti Cok Begendim sizlerle paylasmak istedim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Veda Yazısıdır, İki Nefes Arası....Sana dair bir şiirdi altı üstü, yazarken de zoralnacağım bir kelime birikintisi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kim bilir, neye ve kime gore yorumları bir kenara da sensiz geçen zamanların sayısını ben unutmaya başladım, artık gel neredeysen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Vazgeçmekten vazgeçmek bu olsa gerek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bazı yaşanılanların güzel olması gerçeklerin acılığını da değiştirmiyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bunlar vazgeçilmez değildi, alışkanlıktanda öte tabiiki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gidenmi suçludur her zaman? Ne zaman başlar ayrılıklar? Mutsuzluklar biter, ne zaman? Her geçen gün bir parça daha aldı götürdü bizden, aynı kalmıyordu hiç birşey yaşıyorduk kendiliğinden ![]() ![]() Aslında giden değil kalandır terk eden ![]() ![]() ![]() ![]() Küçük bir an´a ait olmak için, nefes almak için, kanarken avuçlarım karşılıksız ![]() ![]() ![]() Merhaba Sensizlik ![]() alinti |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Veda Yazısıdır, İki Nefes Arası....Herkes Gibi Gözlerim gözünde aşkı seçmiyor Onlardan kalbime sevda geçmiyor Ben yordum ruhumu biraz da sen yor çünkü bence şimdi herkes gibisin Yolunu beklerken daha dün gece Kaçıyorum bugün senden gizlice Kalbime baktım da işte iyice Anladım ki sen de herkes gibisin Büsbütün unuttum seni eminim Maziye karıştı şimdi yeminim Kalbimde senin için yok bile kinim Bence sen de şimdi herkes gibisin Nazım Hikmet Ran |
![]() |
![]() |
|