![]() |
Kalbindeki Sıcaklığa Düşür Beni... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kalbindeki Sıcaklığa Düşür Beni...Bu gece, yüreğime aralıksız batan sözlerinin acısıyla Öfkenin kuşatmasında yazıyorum sahipsiz kırılganlıklarımı ![]() ![]() ![]() Beni dinle/me ![]() ![]() ![]() Ne öncesini, ne de söyleyeceklerimi, bu defa dinle/me ![]() ![]() ![]() Sana doğru attığım her adımda, üstüme yıkılan duvarın altında kalmaktan (Ç)atışma içinde geçen dakikaların, gece boyu sinirini taşımaktan yoruldu ruhum ![]() ![]() ![]() Oysa bu değildi içimde başlattığım seni kazanma savaşının sonu ![]() ![]() ![]() Böyle olmamalıydı ![]() ![]() ![]() Ümitleri tükenmeye yüz tutmuş ses boğumlarından çıkamıyor nefesim ![]() ![]() ![]() İnadına zorluyorum onca haykırılmış sözlerin sonrasında tenimi ![]() ![]() ![]() Oysa özgürlük vaad etmiştim sana, kendimi atarak zındanlara ![]() ![]() ![]() Zaman kıskaçlarını açmış yengeç gibi gelirken üstüme üstüme Kekremsi bir rüyanın yorgun tadını yutkunuyorum, buruşturarak yüzümü ![]() ![]() ![]() Sessizliğin çığlıklarına düştüm ![]() ![]() ![]() Ne yana baksam sen bakıyorsun kirpiklerimin penceresinden ![]() ![]() ![]() Şimdi hangi kuytunda susar avazım ![]() ![]() ![]() Yoruldum, hiçbir hikayenin kahramanı olamayacak kadar uykum var ![]() ![]() ![]() Başımı koyduğum yastıkta, yokluğundan olma koca boşluklara düşüyorum hızla ![]() ![]() ![]() Gecenin yarısında, yine bağdaş kurmuş oturuyorsun kançanağı gözlerime ![]() ![]() ![]() Kapak resminde idam ilmeği olan, yeşilimsi bir kitabın hüzün sarısı sayfalarında arıyorum yankısı (ç)alınmış sesimi ![]() ![]() ![]() Öykünüp ustama ''sus(may)acak var'' diyorum, yakılmış sesimle ![]() ![]() ![]() Sussam içimde (k)anarım seni ![]() ![]() ![]() Yine de sargısı boldur yaralarımın ![]() ![]() ![]() Uzak şehir özlemleri sürtse de bedenimi, inadına bekliyorum geleceğimi(zi) ![]() ![]() ![]() Dört duvarımda yankılanan tüm acılarımı Ve küflenmiş alışkanlıklarımı tek hamlede infaz edeceğim o gün, bunu bil ![]() ![]() ![]() Yeter ki sen toplama valizini ve gitme, bırak inadına dağınık kalsın kızıl saçların? Üzerine sinen ağırlıklarımla bu gece yarısı, çatkapı arala acılarımı? Döndür beni yaşam(ın)a ![]() ![]() ![]() Bak öl(m)üyorum işte ![]() ![]() ![]() İçimdeki sevinçlerin senli sebeplerini desteliyorum yüreğimde ![]() ![]() ![]() Aşk'a beş kala sancılanıyorum yine, doğumsuz coğrafyalarda ![]() ![]() ![]() Yüreğimdeki amansız savaşın, tenimde açtığı yaraları görmezden gelme ![]() ![]() ![]() Kalbindeki sıcaklığa düşür beni ![]() ![]() ![]() (D)üşüyorum ![]() ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
![]() |
Kalbindeki Sıcaklığa Düşür Beni... |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kalbindeki Sıcaklığa Düşür Beni...Sana doğru attığım her adımda, üstüme yıkılan duvarın altında kalmaktan (Ç)atışma içinde geçen dakikaların, gece boyu sinirini taşımaktan yoruldu ruhum ![]() ![]() ![]() Oysa bu değildi içimde başlattığım seni kazanma savaşının sonu ![]() ![]() ![]() Böyle olmamalıydı ![]() ![]() ![]() Ümitleri tükenmeye yüz tutmuş ses boğumlarından çıkamıyor nefesim ![]() ![]() ![]() İnadına zorluyorum onca haykırılmış sözlerin sonrasında tenimi ![]() ![]() ![]() emegine saglik bu güzel paylasim icin tskler ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|