İyi Ol..Sağ Ol..Uzak Ol.. |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İyi Ol..Sağ Ol..Uzak Ol..Daha az seviyorum seni ![]() Giderek daha az ![]() Unutur gibi seviyorum ![]() Azala azala ![]() Aramızdaki uzaklığın karanlığında ![]() Geceler kısalıp ![]() gündüzler uzuyor öyle olunca![]() Daha az seviyorum seni ![]() Kendini iyileştiren bir yara gibi ![]() Daha az ![]() Ve zamanla ![]() Sen geceyi tutuyorsun ![]() ben nöbetini![]() Uzak dağ kışlalarında ![]() Görmüyoruz birbirimizi ![]() Usul usul sis iniyor ![]() Kopmuş yollara ![]() Işığı hafif ![]() uykusu ağır koğuşlarda üzerini örtüyorum senin![]() Bir çığ gibi büyüyorsun rüyalarımda ![]() ![]() Sevgilim, sevdiğim Yıldızları daha büyüktür bazı gecelerin Nöbet kadar yalnızken öğreneceksin bunu da ![]() Artık daha az seviyorum seni ![]() Unutur gibi ![]() ölür gibi daha az![]() Yeniden ödetiyorum kendime Onca aşkın öğretemediğini ![]() Kolay değildi ![]() Yalnızca sevdiğimi değil ![]() herşeyimi de kaybettim ben![]() Kaç acı birden imtihan etti beni ![]() Bir tek gece vardır insanın hayatında ![]() Ömür boyu sürer nöbeti ![]() Bu da öyleydi ![]() İyi ol ![]() Sağ ol ![]() Uzak ol ![]() Ama bir daha görme beni ![]() ![]() (alıntı) |
|
|
|