![]() |
Uzaklardasın... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Uzaklardasın...![]() Ben uçurumun kenarında, Sen aşağıdasın ![]() ![]() Düşemiyorum!! Elimi bağrıma götürdüğümde dokunabiliyorum belki sana ama gözlerimden yüreğime inen kilometrelerce damar kadar uzaksın bana ![]() ![]() Gel az biraz, yak(ın)laş! Ne Olur ! ? Aç kollarını yada Düşeyim ne olur ! ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben uçurumun kenarında, Sen aşağıdasın ![]() ![]() Düşemiyorum!! Tebessümlerim eksikti hep benim ömrümün bu anına kadar ![]() ![]() ![]() Gel az biraz, sar(ıl)! Ne Olur ! ? Aç kollarını yada Düşeyim ne olur ! ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben uçurumun kenarında, Sen aşağıdasın ![]() ![]() Düşemiyorum!! Gözümün yaşı çoktur benim, çilem dolmaz, yolum yokluktur benim ! Seni ben eyledim, yolumun tozlarını üfledim, çilemi uzak farzettim ! Bir melek olup seni hüznüm ilan edip, canımı yandırmana hevesliydim ! Bu kadar canımı yakacağını nerden bilebilirdim ! ? Gel az biraz, din(gin)len(ş) ! Ne Olur ! ? Aç kollarını yada Düşeyim ne olur ! ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben uçurumun kenarında, Sen aşağıdasın ![]() ![]() Düşemiyorum!! Ne çare derdime ! ?Uzak(larda)sın işte ! ! Aç kollarını Düşeyim ne olur ! ? Düş(leri)meme izin ver ne olur |
![]() |
![]() |
|