![]() |
Hala Aşksın Sen, Ama Sadece Şarkılarda ... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hala Aşksın Sen, Ama Sadece Şarkılarda ...Dokunma sonbaharıma adın aşk senin, çiçekli dallara yakışırsın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mahkum olma hesap soran gözlerime, dumanlı yarınlarda bugünü sorma bana sevgili ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bazen öksüz bir martı olur yürek sevdalı bir vapurun gölgesinde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdilik özlemin yazılsın avuçlarıma, düşlerim savrulsun rüzgarda? Sevmek suç nasılsa, bırak sevgili ![]() Aşkın ortasından geçip yanmayan var mıdır ben gibi, söyle ![]() ![]() Kızma sakın yakamadığın aşk ateşime ![]() ![]() ![]() Haklısın deme, sakın hak verme ayrılıkla sızlayan satırlarıma, gücenmesin elvedalar ![]() ![]() ![]() ![]() Kimsesiz bir sessizlik giyindim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gecelerin hüzünlü dem saatinde teslim oldum yağmura, sevdiğime inandım ![]() ![]() Tükenişlerin rıhtımında, gözlerimin değdiği her yerde hatıran kaldı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bensiz bir nefes daha çek yosun kokulu denizlerinden ![]() ![]() ![]() ![]() Gel? Her şeyden vazgeç ![]() ![]() ![]() ![]() Kirpiklerimden dökülürken mavi bir hüzün Yaralı sevda kuytularında şiirlerini savur yüreğime Gözlerimi çoğalt gözlerinde, yaralarıma tuz bas Sararan yapraklarla güz gelirken üzerime Bir bir düşecek özlemlerim dal ucundan yere Kucakla beni kısalan günlerle birlikte Dudaklarını daya yokluğuma Yarım kalmış hüzünlerinle öp, ertelenmiş düşlerimi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Hala Aşksın Sen, Ama Sadece Şarkılarda ... |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hala Aşksın Sen, Ama Sadece Şarkılarda ...Aşkın ortasından geçip yanmayan var mıdır ben gibi, söyle ![]() ![]() Kızma sakın yakamadığın aşk ateşime ![]() ![]() ![]() emegine yüregine saglik bu güzel paylasim icin tesekkürler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|