Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aglarmış, gözden, yürek, önce

Yürek Aglarmış Gözden Önce

Eski 10-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yürek Aglarmış Gözden Önce

Yürek aglarmış gözden önce,benim yüregim agladı ilk önce sensizligeeseni sakladıgım bu yürek agladı ilk öncee,sonra gözlerimden birerbirer yaşlar döküldü

Ama yüregimde bi mutluluk var çünkü orda sen varsın nefes alıyosun her nefes alışında ben hayatta kalıyorum

Sen,hayatımın anlamısın

Sen,her yeni güne dogan güneşimsin

Sen,yüregimde sakladıgımsın

Sen,benim ilk sevdamsın

Sen,ismini yüregime kazıdıgımsın

Sen,anlatılmazımsın

Sen,vazgeçilmezim

Sen,sonsuzum

Sen,umuttugum,mutlulugum,hüzünüm

Sen,gülen gözlerim

Sen ,,,,Sen,,,,,,Sen benim vazgeçilmezim hayatımın anlamı yüregimdeki en güzel sevdasın güzel yüreklim

Sen ilk gözagrım

Sen yıldızlardan kopup gelen

Sen dualarımsın

Sen sonsuzummsensin herşeyim

Sen ki bu hayattaki tek anlamlıı buldugum şey

Sen ki rüyalarımın prensi

Sen ki YÜREGİMSİN

Sen ki güzel yüreklimsin

Bu yüregim senin ugruna ne çekerse çeksin razıyım içimdeki sensin çünkü içimdeki o güzellik sensin ben her türlü acıya razıyımm

alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com