|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
arkasından, bakar, mısınız, sevgi, şifresi |
![]() |
Bir Sevgi Şifresi.. Arkasından Bakar Mısınız? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Sevgi Şifresi.. Arkasından Bakar Mısınız?Şıpsevdi filminde beni çok etkileyen bir sahne vardı ![]() ![]() ![]() ![]() Ben Stiller, Meksika'da bir tatil köyünde tanıştığı sevgilisini aramak için Amerika'ya bin güçlükle gider ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Dön bak bakalım ![]() ![]() ![]() ![]() Bilir misiniz, benim hayatımdaki sevgi sınavlarından biridir, arkasından bakmak ![]() ![]() Kendimi de öyle sınadım, flörtlerimi de bunca yıl ![]() ![]() Evime gelen arkadaşımı uğurlarken, pencereden, balkondan, gözden uzaklaşıncaya kadar arkasından bakma hissine kapılmıyorsam, anlarım ki, günlük, anlık bir hoşlanmadan ötesi yok ![]() ![]() ![]() ![]() Ama kapıyı arkasından kapadıktan sonra, sokağı görecek, onu görecek bir yere koşuyorsam, bilirim ki, aba yanmıştır ![]() ![]() Tek taraflı değil tabii ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ordaki, ayrılık anındaki bakışların anlık buluşması vardır ya, pek çok sözden, eylemden çok daha fazlasını ifade eder ![]() ![]() Bu yüzden ben ayrılırken de, gözüm onun evinde kalır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Görürsem eğer, penceredeyse, arkamdan bakıyorsa, öylesi bir güzellik yaşarım ki, ayrılığın hüznü, birden coşkuya dönüşür ![]() ![]() Bir defasında evinden çıktım kızın, gecenin bir vakti ![]() ![]() ![]() ![]() Gümbürt diye bir ses ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dahası ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama vaz geçmedim, bakmaktan ve bana bakılıp bakılmadığını kollamaktan vazgeçmedim hiç ![]() ![]() Şimdiki evim giriş katında ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi merak ediyorsam, o bakışma, o buluşma olacak mı diye, sokağa iniyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sallamıyorsa, salla gitsin ![]() ![]() "Arkadan bakma" üzerine çok sevdiğim bir de şarkı var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönlümle Hasbıhal ![]() ![]() ![]() ![]() Bilmem bu gönülle ben, nasıl yaşayacağım ![]() O daha genç yaşında, benimse geçti çağım ![]() Kurtulmak mümkün olsa bırakıp kaçacağım Fakat ne yazık artık elinde oyuncağım ![]() Onun zoru sürümek, beni gittiği yola ![]() Ben giderim sağıma, o çeker beni sola ![]() Arkasından bakarım, gözlerim dola dola, Ey gençlik arkadaşım, sana uğurlar ola ![]() Gözleriniz dola dola da olsa gençler, gidenin arkasından bakmak, giden sizseniz eğer, dönüp, arkanızdan bakana bakmak, çok ama çok güzel bir ayrıntıdır ![]() ![]() İhmal etmeyin sakın ![]() ![]() Hıncal ULUÇ |
![]() |
![]() |
|