![]() |
Aşk Bazen Vazgeçmektir.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşk Bazen Vazgeçmektir..Aşkı dinledim bir martıdan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönüller bir olunca samanlık seyran olurda, bir kibrit çöpü yeter dedi her şeyi bir anda yakıp yıkmaya ![]() ![]() ![]() ![]() Aklıma sen geldin birden… ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nasılda ağlardın omuzlarımda…gözyaşların tenime düşerdi…sıcacık nefesin yüzümde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Burnun tıkanırdı hani ![]() ![]() ![]() ![]() Yeşil gözlerinden düşen damlalardı hayatımın anlamı ![]() ![]() Hiç susuz yangınlar olur ya…Aynen öyle ![]() ![]() Ve o ne gidişti be! Hani bir şimşek gelirde tam üstüne düşer ya… aynen öyle ![]() ![]() Gidişinin üstünden çok zaman geçti ![]() ![]() ![]() ![]() Kiminlesin ![]() ![]() ![]() ![]() Her gece yaprak düşüyor,martı geliyor,kayıklar sallanıyor ve ben ağlıyorum… Vazgeçtim çalıyor radyoda…Hava soğuk oluyor deniz kenarında ![]() ![]() Ve hiç martı olmuyor gecenin bu berbat karanlığında ![]() ![]() Aşkı dinledim bir martıdan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eyvallah!! Aşıklara en çok şahit olan sensin ![]() ![]() Aşkı en iyi sen bilirsin ![]() ![]() ![]() ![]() Aşk zaten vazgeçmektir usta ![]() ![]() Aşk zaten vazgeçmektir… Gönüller bir olmaz ![]() ![]() ![]() ![]() Ne ben? Ne de o kız?Bu masalda tek gerçek sensin aslında… ![]() ALINTI ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|