Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gözlerini, kapat

Kapat Gözlerini

Eski 10-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kapat Gözlerini

Yine güneşin üzerine zifiri karanlıklara örtüldüğü gecelerden sesleniyorum sanaYıldızların geceye, sevdanın yüreğime vurduğu saatlerdeyim yineÜç duvar ve duvarlara sinmiş yalnızlıkİçimde sensizlik yalpalıyor sessizliğiÜrperiyorum sokağımı işgal eden ayazlardanAcılarının bağdaş kurup oturmuş yalnızlıklarda dayanma sebebin olan gamzelerimden seni mahrum etmekten korkuyorumSana sığınıyorumGöz çukurlarının altındaki ince çizgilere sığınıyorum

Yüreğimi sana bırakıyorumGece değil gözlerinde yaşananSanki sıcak bir deniz gibi gözlerindeki nemBırak ne olur yüreğinden nefes alayım kurak topraklarımaBir dem çekeyim hücrelerinin ateşe vurulduğu saatlerdeVe karanlıklar üzerime çullanmadan gözlerindeki güneşi sereyim karanlıklarımaYağmurların fırtınalara sarılmadan ben yüreğindeki Cennete gireyimHadi ellerini uzatYıldızlarin içinde yeniden doğalım Ummanların derinliklerini korkutmasın seniYıldızlara kapat o gülen gözlerini

Bu sabah perdeleri açmayacağım gül yüreklimYüreğimde" güneşim" olmuşken yüreğin, karanlıklara gülümsüyorum bir cocuk misaliGamzelerimde acan gülüşlerin varken baharlara küskünlügümü ilan ediyorumBırak acıların ecel tarlam olsunGözyaşların ise son nefesimKücücük ellerimle gecelerin koynunda ıslattığın gözbebeklerini silemesem de bırak yüregindeki tüm umutları bir nefes diye içime cekeyimAslında bir özür borcluyum sanaGözyaşlarından düşen her damlayı yüreğimle öpemediğim icin

Yüreğine düşen sızıları ve sancıları söküyorum ellerimleGözlerini ıslatan yağmurlarla kavgalardayımAldırma gömleğimin kan revan içinde olduğunaBırak aksın canımdaki nefesim yollarınaAksın ki gönül bahçendeki kuru toprakları kanımla ıslansınSen uyurken geceleri, ben sana gelmekteyimSaçlarını çözüyorum kırmızı tokalarından, her teline yıldızları giydirmek içinBen nefesini geceye bıraktığın dudaklarindan bir dem sıcaklık alıyorumNe olur kızma , seni öpmek icin değil ; kuruyan dudaklarına Cennetin mis kokan nehirlerini bırakmak için

Ve bir gün karanlıklarda kalırsam, gözlerindeki güneşi giydirecegim gözlerimeBir gün ayazların içinde uykusuzluğa isyan edersem, yüreğindeki Cennetin en güzel bahçelerine uzanıp huzuru doldurucağım gecelerimeSen " hasretini ve umudunu " ektiğin çiçeğe ben her gün yüreğimin denizlerinden sevdamı boşaltacağımEktiğin çiçeğe dokunduğun her an ben uzaklardan senin için bir beyaz güvercin kanatlandıracağımKanatlarında yüreğim, gözlerinde ise gülen gamzelerimin olduğu

Hadi, uyu ne olur birazdan sabah olacakGözlerini kapatSanma ki ben seninle uyuyacağımSen uyudugun zaman kirpiklerine gökkuşağın en güzel renklerini dikmekle uğraşmalıyımVe ki sen güneşe gözlerini açtığında ben karanlıklarda sana ve yüreğindeki günahlarına yanıyor olacağımVe sen baharlara gülümserken, acılarla yaralanmış bedenine yüreğimin sevda elbiselerini giydirecegimKorkma, sancılarındanGözlerini kapat senGözlerini güneşe açtığında ben olmayacağım yanındaAma ben senin ruhunun en derinlerinde sana yaşıyor olacağım

" Sen ki gül yüreklim;

Karanlıklarıma gülümseyen güneşim,

Acılarımda sığındığım nefesim,

Gülümsediğimde gamzelerimsin

Hadi gözlerini kapat yıldızlara

Ve gözlerindeki Cennetin içinde nefes alıyor olacağım

Alıntı Yaparak Cevapla

Kapat Gözlerini

Eski 10-11-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Kapat Gözlerini

cırcırböcee´isimli üyeden Alıntı

Sen ki gül yüreklim;
Karanlıklarıma gülümseyen güneşim,
Acılarımda sığındığım nefesim,
Gülümsediğimde gamzelerimsin
Hadi gözlerini kapat yıldızlara
Ve gözlerindeki Cennetin içinde nefes alıyor olacağım

Teşekkürler cırcırböcee Yazın ve sonundaki bu hoş dizeler için

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com