Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dilimden, eksilmesin, gel, kiadın

Gel Ki..Adın Eksilmesin Dilimden..

Eski 10-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Gel Ki..Adın Eksilmesin Dilimden..

Özlemin alev alev yandığı saatler bunlarGün çekiliyor,ay parlıyorHaydi,geleceksen şimdi gelUmudunla,yüreğinle,sevdanla gel,yık karanlığımıHayata dair kötü olan ne varsa yık onları,beni yeni umutlara sürükleAşkın en koyusuna,en tutkulusuna götür beni

Bin yıldır bekliyor gibiyim seni

Bin yıldır karanlık bir odada tek başıma oturuyorum sankiKim girip çıkmışsa hayatıma,kim talan etmişse yüreğimi hepsini silmek için gelBir tek sen kal içimdeSeni bileyim bundan sonraSevdan yetsin banaSenin aşkınla yaşamak istiyorum artık,öyleyse gel,bekleme gel

Seninle olmak,seni duymak,seni görmek,seni anlamak,seni yaşamak tarifsiz sevinçler yaratacak içimde biliyorumBu yüzden sesleniyorum sanaDallarımdaki kurumuş yaprakları tek tek temizlemek istiyorum artıkGelişinle yeniden yeşermek,yeni yapraklar açmak istiyorumİster haber ver,ister verme;ama gel bekliyorum

İstanbul?u sokak sokak geçip gelHer sokakta kendi izini göreceksin,şaşırmaNereye gittiysem seni de götürdüm yoktun;ama,yanımdaydınHep yüreğimde hep aklımdaydınSeni İstanbulsuz,İstanbul?u sensiz düşünemedimGel,bu kentin tarihine en ölümsüz sevdayı yazalımNice aşka mezar olmuş İstanbul,bu kez kabul etsin yenilgiyiHaydi gel,biz İstanbul olalım

Korkma gel,başkalarında gördüğün ihanetler,ikiyüzlülükler,bitmek bilmeyen acılar yok bendeİlk kez bırak kendini kaygısızcaYarını düşünmeden,?ya sonra?demeden gelKurtul seni saran tutsaklıklardan,sana yazdığım,seni yazdığım şiirleri okumak için gel

Bak,günler anlamsızca geçip gidiyorOysa ömür dediğin şey üç günlükBirlikte ve severek tüketmek varken günleri,böyle koyu karanlıkta kalmak niye?Gel haydi,sensiz geçen günlere bir yenisini daha eklemek istemiyorumÖzlem yanıyor alev alevÖzlemin ateşini söndürüp aşkın ateşini yakmaya gelBekleme artık,geleceksen şimdi gelGEL Kİ?ADIN EKSİLMESİN DİLİMDEN?

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com