![]() |
Yagmur Gözlüm)Sen Gittin Hayat Bitti |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yagmur Gözlüm)Sen Gittin Hayat BittiSon bir defa sarılabilmek için sana ne yapmalıyım bilmiyorum Bir kere daha öpebilmek için dudağının yanındaki boşluktan; nelerimi vermezdim bilemezsin ![]() Seni çok özledim ne dağlar aştım ne yollar kat ettim belki uzaklarda aklıma gelmesin diye ama ne kadar kaçtımsa o kadar yaklaştım sana ![]() Günler geçti haftalar geçti aylar geçti ben senden geçemedim unutamadım sıcaklığını ![]() ![]() Bu kaçıncı kendime söz verişim bilmiyorum bu kaçınca kalbime gömüşüm hatırlamıyorum bile Olmuyor işte cennet gözlerine hala aşığım Gel diyemem artık sana eskisi gibi değil hiçbir şey farkındayım ama hissediyorum seni bunu unutma Öyle zamanlar var ki eskiden hayaller kurduğumuz şimdi o zamanları yaşıyoruz ama dokunamıyorum sana birkaç adım ötemdesin ‘işte o an’ diyemiyorum… Ama eminim sende düşünüyorsun sende o anları farkındasın… Peki, neden bu işkence çok mu zaman geçti çok mu geç kaldık Hiç bir şey için geç değil bebek gözlüm parçalanmış kalbimi bir tek sen onarabilirsin ![]() İnsan sevdiğinin kokusunu hissedebilir mi yoksa deliriyor muyum? Her yerde sanki senin kokun ![]() ![]() Burnumda kokun kalbimde aşkın gözlerimde hayalin var anla artık daha ne kadar anlatabilirim bilmiyorum ya da başka nasıl anlatılır bilmiyorum Sen gittin hayat bitti ben bittim Bekliyorum hayat yeniden başlayacak mı?emin değilim… |
![]() |
![]() |
![]() |
Yagmur Gözlüm)Sen Gittin Hayat Bitti |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yagmur Gözlüm)Sen Gittin Hayat BittisAdEcE) sENi uMuRsAMıoRuM ArtıK ![]() ![]() ne sensizliğin ucu bucağı görünüor ![]() ![]() ![]() ![]() çökmüş bir binanın son enkazlarını kaldırıorum bugün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zor oldu pembeyle siyahı aynı anda yaşamak ![]() ![]() ![]() ![]() sızılarıma bir merhem yaptım kendimce ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() senli we sensiz günlerde zorla yaptığım tek şey bu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() artık senden başka şeylerin olduğunu we başka şeyleri de umursamayı öğrendim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bu kocaman dünyada bunları düşünmek warken senili we sensiz geçen günlere ağlamıycam artık ![]() ![]() sıcacık ewimde kahwemi alıp tw karşında otururken bir kez daha şükredicem Allaha ![]() ![]() ![]() ![]() artık ne sen warsın ![]() ![]() ![]() ![]() anılar wardı ![]() ![]() ![]() ![]() artık ne elimden şekerimi alan war ![]() ![]() ![]() ![]() biras sızlıor ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|