Bir Hayalin Kırıntıları... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bir Hayalin Kırıntıları...Bir hayalin kırıntıları ![]() ![]() ![]() ![]() Gözlerimin ferinin çekilmesine ramak var ![]() ![]() Fırtınaya küreksiz iç çekişler var rotada![]() ![]() Farkına varamadığım farkın özleminde nefsim Çok zaman oldu yaşamı aldırmayalı![]() ![]() Oysa kalpteki atışlar kafa tutmalıydı hayat gürültüsüne![]() ! Benliğimin “ben”ini damga gibi oturmalıydı oynadığımız filmlerin(hayatın) başrolüne![]() Ben benden öyle uzaklaşmışım ki; gölgemin silindiğini görünce anladım ![]() Aynalara baktığımda sadece yüzümü görmeye başladığımı anladım ![]() ![]() Anladım ki; cesareti kalmamış gözlerimin, gözden ilerisini görmeye![]() Kendimle göz göze gelmeye![]() ![]() ![]() Kendimle yüzleşmeyeli uzun zaman olmuş, cesaretsizliğimi fark ettiğimde anladım ![]() ![]() ![]() Şimdi irkilme zamanı, iklimlerde solmamalı ![]() Ateşlerde kavrulmalı, yağmurlarda yıkanmalı, soğuklarda donmamalı![]() ![]() İklimlerde solmamalı![]() ! Toparlanmalı ![]() Toprağa sımsıkı tutunmalı Kalp masajı uygulamalı tepkisizliğime, alınan nefesleri ruha kadar vurdurmalı Tutunmalı sımsıkı yine can damarlarına hayatın Kâbusların üstüne koşmalı Vurmalı, tekme-tokat savaşmalı, ruhumu işgalden kurtarmalı![]() Rab’ be yaklaşmalı, ilham almalı, cebe koymalı har vurup harman savurmamalı ![]() Çizginin uzağına düşmemeli![]() ![]() Yoksa; bu gidiş beter ![]() Bu gidiş biter![]() ![]() Gitmezsin bir yerden sonra, attığın adımlar hayallerini yürütür sadece ![]() Ruhun çok gerilerde kalmıştır![]() ![]() Arada ki boşluk yer bitirir seni farkına bile varamazsın ve sonunda ruhsuzun teki olursun![]() Ruhsuz bedenler bir gün ya çamurlaşır yada taş gibi olur kalır ne de olsa özü topraktır![]() !Şimdi dedim ya irkilme zamanı ![]() ![]() Hayalleri kırıntılardan var etme zamanı![]() ![]() Ve sonra; sevgiliyi alıp göğsün üstüne, nefessiz uykuya dekGöz göze uyumalı ![]() ![]() ![]() |
|
|
|