![]() |
Ask Nedir :Cok Güzel :)) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ask Nedir :Cok Güzel :))ASK NEDiR Ki? Ask cesaret ister,kocaman bir yurek ister ![]() tekduzeligine, butun siradanligina en soylu baskaldiridir ![]() ![]() Ask suclamak, yargilamak, karalamak inkar etmek de asla yakisik olmaz ![]() PEKi BEN SENi NE KADAR COK SEVIYORUM COK!!HEMDE HESEYDEN COK!!! NIYE ACABA? BELKI SICAKLIGIN, BELKI O GUZEL GOZLERIN, BELKIDE O BONCUK GOZLERINLE BANA BAKISIN,ICIMI ISITISIN ![]() BENI NEDEN ANLAMAK ISTE MIYORSUN? BENIM SANA OLAN SAF VE TEMIZ DUYGULARIMI NEDEN GORMEZLIKTEN GELDIGIN KI?SENLE BENIM ARAMDA BUNLAR OLMAMALIYDI,YASANMAMLIYDI PALAVRAAAAA!! YASANANLAR YALAN MIYDI? TABIKI DEGILDI!BUNU SENDE IYI BILIYOSUN ![]() Seni Cok Seven Ve Daima Sevecek Olan Tek Kisi Olucam Bunu Bil ![]() Ki artik benim icin bir hicsin,Anlamin yok ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Ask Nedir :Cok Güzel :)) |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ask Nedir :Cok Güzel :))![]() AŞK nasip işidir, hesap işi değil! AŞK adayıştır, arayış değil! Sen adanmışsan ve yanmışsan bu uğurda, AŞK seni bulmaya gelir!” ♥ AŞK, Arapça’daki “âşekâ”dan gelirmiş ![]() Aşekâ; Bir ağacı saran,besinini ağaçtan alan ve zaman içinde ağacı kurutarak öldüren sarmaşığa denirmiş ![]() ![]() Aşk (ışk) kelimesinin sözlük anlamı, “sarmaşık” demektir ![]() ![]() ![]() Nice fidanlar, serviler,çınarlar bir sarmaşık tarafından sarılınca gitgide sarmaşık dalları arasında görünmez oluyorsa, aşk sarmaşığı da insan fidanını öyle kaplayıp görünmez ve yok eder ![]() Sarmaşığın özelliği; sarıldığı ağacı içten içe kurutması, bitirmesi, sonunu hazırlamasıdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sarmaşık, nasıl hızlıca büyüyüp ağacı kaplarsa, aşk da öyle hızlı gelişir ve âşık daha sabahtan akşama varmadan aşk sarmaşığıyla sarılıp geceyi onun koynunda geçirir ![]() |
![]() |
![]() |
|