![]() |
Aynı Şehirde Olmadan Bir Sevdayı Sürdürmek Ne Zormuş |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aynı Şehirde Olmadan Bir Sevdayı Sürdürmek Ne ZormuşAynı Şehirde Olmadan Bir Sevdayı Sürdürmek Ne Zormuş ![]() ![]() Evimin Önünden Asla Gecişi Görememek, Yada Tesadüflede Olsa Asla Karşılaşmama İhtimalini Duşunmek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yaşayamadıgımız Eksik Duygulardan Sadece Bir Kaçı Bunlar ![]() ![]() ![]() Yanlız Dolaştıgım Sokaklarda Soluklandıgım Yeşilliklerde Sensiz Nefes Aldıgım İçin Affet Sevgilim ![]() ![]() Elbet Sana Dönecegim Ve Hayaller Gercekle Buluşacak… Ruzgarlara Ezberlettim Yanlızlıgımı Savrulup Seni Bulsun Diye ,Sıla Gurbet Hasret Özlem Ne Varsa O Oldun Bu Bedende … Seven Sevdiginden Asla Yakınmaz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İstersen Durmadan Adreslerini Degiştir ![]() ![]() ![]() Şimdi Bu Dileklere Bir Mum Yaktı Sarıkelebegin Karanlıklar İçinde Yazdım Sana Bu Cümleleri Birazda Huzun Eklendi ,Bilirisin Gözyaşlarımı Tutamam Boyle Zamanlarda Onlardanda Kattım Biraz ![]() ![]() ![]() Ama En Çok Sende Tattığım Sevgiye Doyamıyorum ,Gözlerinin Karasında Dalıp Giderken… ![]() Altında Yatan Bembeyaz Hiç Lekelenmemiş Yuregini Goruyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Biliyorum Bir Gün Bize De Ayrılık Var Ya… Et İle Tırnak Ayrılacak… Birbirinden Ayrı Yaşayacak İki Yürek Olcak ![]() ![]() Önce Senin Gözlerin ![]() ![]() Önce Senin Nefesin ![]() ![]() Ömrümün Sonuna Kadar Tek Önceliğim ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|