![]() |
?Bir Hayat, Kırılan Kaç Düşe Denk Gelir'' |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() ?Bir Hayat, Kırılan Kaç Düşe Denk Gelir''?Sus? hükümleri giydirildi sevdanın sen taraflarına? Acımadılar! Kurak bıraktılar dudaklarının isyan kızıllığına ![]() Ve şimdi tüm mavilerimi soyunuyorum gökyüzünden,kalsın uçukluğumun yasaklı dili kararmış sayfalarda ![]() ![]() Bir düş bozumu daha ekledim ömür denilen yap-boza ![]() ![]() Payıma hep imkansızları biriktirmek mi düşecek gözlerini sakladığım yastık altlarında? De hele hazan yüzlüm,susma! Ölüme kaç kala ?mahrem? diye yazacaklar seni toprağıma? ?Gaybana geceler?in esaretini yaşıyorum kaldırım soğuğu yokluğunda,parmaklarına yoksul kalıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Geceyi yaftaladım biraz önce, penceremde bekleyen karanlığa ![]() ![]() ![]() ![]() Ah sevdam! Çıkarsan sandukandan günahkar sözcüklerini,savursan sağırlığıma harf harf! Çözülür belki dudaklarımın ?sus? mührü ![]() Uslanmaz yaram! Sen böylesi namahrem yazılmışken kirpiğimde salınan düşlere; ben böylesi düşerken yastığına gömdüğün düşlerden, bu şehirde durmamı isteme benden ![]() Gidiyorum! Biliyorsan susma: ?Bir hayat, kırılan kaç düşe denk gelir'' |
![]() |
![]() |
|