Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
söyleyin

Ona Söyleyin...

Eski 10-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ona Söyleyin...

yüreğimde türlü yıkıntılarla gezerken tanımıstım onuyaprakları buz tutmaya alısmış ve yere düşmekte olan son yapraktım belki de

ona söyleyin ;güneş oldu dogdu yüreğimeilkbaharımı onunla buldum ben

öyle bir yaşam sectik ki birbirimize,o ilk gülümsemenin sıcaklıgı ile her gün daha fazla ısıttık birbirimizidaha fazla hep daha fazlasıve bazen olup da aramızdaki mesafe arttıkca üşür olduk,üşüdük

ona söyleyin; buz tutan ellerimi en güzel o ısıtırdı

zaman geldi alışkanlılarımız değiştiartık biz vardıkikimizonun yanında olmak,onu hissetmek yollarda onunla adım atmak,ona;dostummm,bitanem,her seyim diyerek sımsıkı sarılmak dünyanın en büyük mutluluguydumutluyduk
Ne yalanlar söyledik ama en güzelleri,en profesyonelce olanları bizimdien son adıma kadar düşünür öyle söylerdik hepsini,arkasında en ufak bir şüphe bırakmadan;bu yalanların bir gün gelip bizi bulacağını nereden bilirdik ki
Ama en huzurlu insanlar hep biz oldukcünkü o vardı,onun için ben vardım;bulmuştuk artık birbirimizi

ona söyleyin;benim hiçbir alıskanlıgım onun kadar güzel değildien değerlimdi

Hep dogru yollar cizmeye calıstık birbirimizeben ölümü sectim,o bana ölüm oldu ölümün ellerine vermediyasamaktan vazgectim,yaşam oldu ben varım burada dediölmedim,öldürdü,öldük;yaşamadım,yaş attı,yaşa dık

ona söyleyin;onunla yaşam hiç bu kadar anlam kazanmadı

ama zaman gectikce bir seyler yitirmeye baslamıstıko büyük heyecan,o büyük dostluk kan kaybediyordu artıkkıskanclıklar,davranıslar,anlamsız tavırlar,insanlar,çiçekler,böceklerbir sürü de bahanemiz vardı bunun içino kadar cok ve o kadar anlamsız bahaneler ki
gün geldi bunların arkasına sığındıkhalbuki hiç böyle yapmazdık bizyapmadıkyapamadıkve gün geldi,birbirimizin arkasında durmak,birbirimize sıgınmak varken bahanelere sıgındık,biz'i unuttukunutturdularunutmak zorunda kaldık

ona söyleyin;o olmadıgında yanan,acıyan yüreğim bir daha asla öyle yanmadıyanmazyanmayacak

Ve o kadar zamanın ardından anlayısımızı kaybettikdostluk anlayısını,bağlılığı
aslında biz kendimizi kaybettik,biz'i,birbirimizi
Farklı insanlar,farklı yüzler tanıdıkca birbirimizi göremez olduk artıkTercihimiz hep farklı yüzler oldu
Gerceklerden hep kactık,o kovaladı,biz sürekli,her seferinde,defalarca ama defalarca kactıkcok uzaklara gittikkapılarımızı kapattık her seye,adı;yeter ki gitmek diye konulsun dedik ve gittik

ona söyleyin;tak etmişti hayatın canına ve dur dedi artık!dediğimde kimse bana bu kadar kızmamıstı

Bir aksam,bir hoşçakal kelimesiyle yıkıldı içimdeki her seyAnlamadan,dinlemeden,anlamaya bile calışmadan hoşcakal
Gittitarifi olmayan bir hüzün,tuhaf bir bakış,buğulu gözlerle arkasında bıraktı her seyi ve gittiİçimdeki o yangın,o gidişle söndü
Onu öldürdüm
Yüreğimdeki onu öldürdüm
Hem de kendi ellerimle,kendi yüreğimle

ona söyleyin;ben hiçbir seyi onu üzmek için yapmadım;belki o da

İşte o günden sonra,yanımda olması için bıraktıgım elleri tekrar tutmaya basladım,hem de en bastan itibaren;ilk bıraktıklarımdan başlayarakbirazcık sevgi,biraz daha umut,biraz daha değer taşımak içinbiraz dahabiraz daha
Gün gelip beni görmek istediğinde de hayır dedimiçimdeki bu ateşi artık söndürmeliydimben hayatımı verdim gülen yüzüne,gecelerimi verdim,geleceğimden vazgectim ugruna,kendimi bıraktım ellerine ve sonuç
biz değil
bensadece benbir ben

ona söyleyin;dönüşü olmayan bu gidiş hiç bu kadar acı olmamıstı

Şimdi günler geciyor,zaman farklı demlerden çalıyor hayatımdaFırsatlar arıyorum her gecen gündaha farklı umutlar atıyorum bana verdiği o masmavi,o şirin kutuya
UmutlarAma artık ona dair değilbize dair değil

ona söyleyin;hep dediğimiz gibi diyorum artıkhayat işte,kader,kısmet,hayırlısıen hayırlısı bu muydu?

Ve bu da son vedamartık paylaşmak zorunda oldugun bir gökyüzün yoko artık sadece senindaha gidecek cok yolumuz vardı ya hani,o da yokbütün yollar sana kaldıen geniş haliyledaha rahat yürürsün eminim

Dilerim en güzel hayat senin oluren güzel yollarda sen yürürsünyaprakların hiç dökülmesin,buna sakın izin vermeonları da toplayamaz kimse,sakın güvenme,yazık etme hayallerineHaa unutmadan,anneni de sakın üzmebiz ölsek de onu üzmezdik,sen de üzme

ona söyleyin;

Ona söyleyin

Yalnız ona söyleyin

Her seyi ona söyleyin

O da Hoşça-kalsın

O mu?O bilir kendini

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com