![]() |
Aşk Hikayeleri !!! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşk Hikayeleri !!!Arkadaşlar aşk hikayesi olan ya da şahit oldugunuz ya da biyerden okudugunuz aşk hikayelerini isterseniz burada sizde bizimle paylaşın !! ben birkaçtane ile başlıyorum İmkansız Aşk Hep özlediğim, beklediğim aşkın böyle aniden kapımı çalıvereceğini, izin almadan yüreğimde bir köşeye yerleşeceğini hiç düşünmememiştim ![]() ![]() ![]() Bakışları içimi titretti, bilmediğim, tanımadığım bir dünyanın kapıları açılıverdi önümde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O okulumuzda yeni görev yapmaya başlamış bir öğretmendi çok genç olduğu için öğrencilerden ayırt etmek mümkün değildi ![]() ![]() ![]() ![]() Ona aşık olmam benim suçum muydu? İnsan hesap kitap yaparak aşık olmazdı ki? Tamam itiraf etmeliyim, ben pek normal biri değilim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Söyledim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ALINTI ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Aşk Hikayeleri !!! |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşk Hikayeleri !!!ÖĞRENCİME AŞIĞIM 27 yaşında bir kadın öğretmenim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben de ona karşı bir şeyler hissetmeye başladım ![]() ![]() İnsanların şekillendirdiği ve bizim hiçbir söz hakkımızın olmadığı değer yargıları olmasa bu yaşadığım normal sayılır ![]() ![]() Sonuçta benden 10 yaş küçük, tam olgunluğa erişmemiş ama çocukta sayılmayan öğrencime bağlandım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O, bu sene mezun olacak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Böyle bir acı var mı? İsterdim ki evlendiğini, mutlu, sağlıklı olduğunu göreyim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Aşk Hikayeleri !!! |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşk Hikayeleri !!!SANAL AŞK HİKAYESİ Yıllardır internet ile uğraşmama rağmen ilk kez evimde chat (sohbet) yapmak için kanala girdim ![]() ![]() ![]() İnternetten çıkmaya karar veriyorum ama birden biri benim ona cevap vermemi sağlıyordu ![]() ![]() ![]() Daha yeni tanıştığım bu kişi bana ev adresini okulunu ve hatta cep telefonunun numarasını bile vermekte bir an tereddüt etmemişti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Artık ilerleyen güven ve dostluğumuz ardından ben yine bir chat gecesinde, “Daha fazla beklemenin bir anlamı yok artık tanışalım”dememin üzerine buluşma günümüz kararlaştırıldı ![]() Buluşma yeri sinemanın önüydü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “Merhaba” dedi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gittiğimiz ilk film ortama pek uygun değildi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Filmden sonra gerilen sinirlerimizi ancak buz gibi bir dondurma geçirebilirdi ![]() ![]() İkinci buluşmamız için 10 gün daha beklemeliydik çünkü İstanbul’ a gitmişti ![]() ![]() ![]() ![]() Onu takip eden zamanlarda sevgimiz katlanarak devam etti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Aşk Hikayeleri !!! |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşk Hikayeleri !!!ÇOK İLGİNÇ KESİNLİKLE OKUMANIZI ÖNERİYORUM Enez’ in güzel yaz günlerinden biriydi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ya ben yanlış görüyorum ya da karşıdan maviş gözlü, kumral, şirin mi şirin güler yüzlü bir masal perisi geliyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sonradan öğrendim ki arkadaşımın yeğeniymiş ve uzun süreli bir beraberliği varmış ![]() " E be kardeşim dedim içimden ![]() ![]() ![]() Yine bir yaz akşamı top oynamaktan geliyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yaz bitiyordu ve biz İstanbul'a dönnüyorduk ![]() ![]() ![]() Bir gün arkadaşımın ablası bizim bir yeğen var birbirinize çok yakışırsınız diye öyle bir söyledi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arkadaşımda oturduğum günlerden birinde aablası "Haydi gel kahve içmeye misafirliğe gidiyoruz dedi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ALINTI ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|