![]() |
Küçük Bir Kız Çocuğuyum |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Küçük Bir Kız Çocuğuyum![]() küçük bir kız çocuğuyum Duymak isteyipte duyamadıgım sesin çınlıyor kulaklarımda ![]() ![]() ![]() ![]() Yıllar çürütüyor herseyi,bir resmin var bende baktıkça seni daha çok özlüyorum ![]() Ne diye hitap ederdin bana içinden kimbilir?Kimbilir ne çok severdi ellerin yüzümü, simdi o kadar parmak izi var ki aynı yerde aynalarda seninkini seçemiyorum ![]() ![]() ![]() Ne zulüm yüklü su nefes almaya çalıstıgımız hayat ![]() Adım bası bataklık sarmıs kaldırımları,yürüyemiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sorgusuzca,o sevmediginde onun yerine de sevdim kendimi ![]() ![]() ![]() Kavgalarda,kestim sesimi,oturup önüne saatlerce agladım ![]() ![]() ![]() Asıktım da ona ![]() ![]() ![]() Bir gülsün öyle heycanlanırdım ki,kalbim bedenimden fırlayıp gökteki yıldızlara karısırdı ![]() Dolunay vardı geldiginde,büssürü de yıldız ![]() ![]() ![]() ![]() Büyüyor sanardım yanımda bedenim,boyum uzuyor gölgemle ısıklara karısıyor gibi gelirdi ![]() boyum herbir yana yayılırdı ![]() Senden söz açıldı bir defa,sana onu sikayet ettigimi anlattım,söylesem hatırlamaz ![]() Unutkanlıgıyla unutkanlastırdı beni ![]() ![]() O anlarda ruhum çıkıp,gölgemide silip beni ufacık yapıyor ![]() O zaman yanımda bir sen eksik kalıyorsun ![]() ![]() Küçücük bir kız çocugu oluyorum,örgülerim sökük ![]() ![]() Düsünüyorum da ona büyüttügüm sevgim kadar yasım yoktur benim ![]() ![]() ![]() Alıntı |
![]() |
![]() |
|