Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çocuğuyum, küçük, kız

Küçük Bir Kız Çocuğuyum

Eski 10-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Küçük Bir Kız Çocuğuyum

küçük bir kız çocuğuyum

Duymak isteyipte duyamadıgım sesin çınlıyor kulaklarımdaGülmek istedikçe aglıyorum

Yıllar çürütüyor herseyi,bir resmin var bende baktıkça seni daha çok özlüyorum

Ne diye hitap ederdin bana içinden kimbilir?Kimbilir ne çok severdi ellerin yüzümü,

simdi o kadar parmak izi var ki aynı yerde aynalarda seninkini seçemiyorum

Ne zulüm yüklü su nefes almaya çalıstıgımız hayat

Adım bası bataklık sarmıs kaldırımları,yürüyemiyorumBakıyorum da o siyah beyaz resmine,konustukça kendi sesimi ben duyamıyorumsikayet kabul etmiyor bu hayat,etsende merak etme seni dinlemiyorÇok sevdim ben onu diyorumSevgimle oturup hayatımın bas kösesine tek basıma agladımMutluluklarımda oldu tabiiArkasında yüklü gölsesinde saklıydı yinede korkularımTuhaf heycanların zor kurallarını koydu önümeBeni sorgusuz sev dedi,yaptımDedim ya,çok sevdim ben onu

Sorgusuzca,o sevmediginde onun yerine de sevdim kendimiAynı senin bana ögrettiğin gibi

Kavgalarda,kestim sesimi,oturup önüne saatlerce agladımDakikalarla kısılıyordu sesim,nefesimi öyle tutuyordum ki hıçkırıklarımla sarsılmıyordu bedenimBedenim gitgide siliniyordu

Asıktım da onaDelilerin gece çıglıgı gibiydi benim askımKesintisiz bagrıslar yasardı ruhum

Bir gülsün öyle heycanlanırdım ki,kalbim bedenimden fırlayıp gökteki yıldızlara karısırdı

Dolunay vardı geldiginde,büssürü de yıldızÖyle heycanlanmıstım ki hangi yıldıza atladıgını bulamayıp kalbimin,senin yanına gelicem sandim

Büyüyor sanardım yanımda bedenim,boyum uzuyor gölgemle ısıklara karısıyor gibi gelirdiBir gelirdi yanıma hayatım öyle aydınlanırdı ki dört bir yanımdan gölgeler fıskırır,

boyum herbir yana yayılırdı

Senden söz açıldı bir defa,sana onu sikayet ettigimi anlattım,söylesem hatırlamaz

Unutkanlıgıyla unutkanlastırdı beniBiliyormusun,banzen beni bile unutuyor

O anlarda ruhum çıkıp,gölgemide silip beni ufacık yapıyor

O zaman yanımda bir sen eksik kalıyorsunHersey eskiye dönüp,sayılarla katlanıp çogalıyor,bense bu çogalmayla çürüyorum

Küçücük bir kız çocugu oluyorum,örgülerim sökük

Düsünüyorum da ona büyüttügüm sevgim kadar yasım yoktur benim

Alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com