![]() |
(D)Üşüyorum... (D)Uyuyor Musun... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() (D)Üşüyorum... (D)Uyuyor Musun...Bu kaçıncı qün yokLuqunLa e$ oLduqum? Kaçıncı qece kimbiLir kanter içinde qeçirdiqim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() unuTacaktım ![]() ![]() ![]() UnutmaLıydım ya beLki de ![]() ![]() ![]() OLMADI ![]() ![]() ![]() U-NU-TA-MA-DIM! Soquk duvarLara anLatıyorum $imdi seni, seSsizLiqe, qeceye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seni anLatıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (D) uyuyoRmusun? Sen uykunun biLmem kaçıncı evResindeyken ben seni dü$ünmekten bitap (D)Ü$ÜYORUM! GözLerimin kankıRmızıLıqını qizLeyip de qeceden,cümLeLerimdeki hüzne batıp,içten içe bitiyoRum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "GEL" BekLiyorum ![]() ![]() ![]() UMUDUN BİTTİGİ 1 YER YOK BENİM DÜNYAMDA! Bütün kırıLmı$ daLLara raqmen, ufacık bir daLa tutunmu$ da bekLiyor aciZ ruhum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1 sen vaRdın ya yüreqimde, yine 1 sen varsın ve HEP OLACAKSIN ![]() ![]() ![]() Ya sen ya hiç diyemiyor qönüL ,YA SEN YA DA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sensizken, heR qecen qünüm qectiqiyLe kaLmıyor, 1 paRca qötürüyoR benden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hayatımın nasıLda yava$ yava$ cıkmaza sürükLendiqini izLiyorum sadece, çareSizce ![]() ![]() ![]() Ama hala ufukta 1 qüne$ var,az 1 ı$ık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() eLindekiLerLe yetinmeyi biLmeLiymi$ ya insan öqrendim i$te ![]() ![]() ![]() Susacaktım, suSmadı yüReqim ![]() ![]() ![]() aqLıyorum $imdi,tükeniyoRum, ama bekLiyoRum ![]() ![]() ![]() "GEL HADİ ![]() ![]() ![]() (D) Ü$ÜYORUM ![]() ![]() ![]() (D) UYUYORMUSUN? alıntı |
![]() |
![]() |
|