Ben Aşk'ı Sen Gittin Diye Yaktım.. |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ben Aşk'ı Sen Gittin Diye Yaktım..Terk edilmiş bir sokaktayım ![]() Bütün duvarlar bana dargın ![]() Dargın bana bütün yollar,Seni sevdiğim için ![]() Ardından ağladığım için ![]() ![]() Oysa ![]() Yıldızlı gecelerde gözlerini gölgeleyen bendim ![]() Şafağın ışıklarını birer birer ben söndürdüm ![]() Bulutları ben iteledim dağ başlarına ![]() Sevdalılarını sığ denizlerde boğan bendim ![]() ![]() Nehirleri ben kuruttum ![]() Ve Ask'ı ben yaktım ![]() Sen gitmeyesin diye!![]() ![]() Bir labirentin sonundayım şimdi ![]() Ya yasayacam ya da öleceğim ![]() İkiside benim elimde ![]() Bütün sokaklar dilsiz,bütün sokaklar sağır ![]() Teker teker geçtim karanlık odalardan ![]() Yüreğim paramparça aştım engelleri ![]() Takıldım,düştüm,çok beter hırpalandım ![]() Ama inan bana Ay Parçam ![]() Sevdandan bir nefes,Tek bir nefes olsun usanmadım ![]() ![]() Bütün sokakların gözü benim üzerimdeydi ![]() Aklımda sen varsın diye ![]() Beni en zayıf yerimden vurdular " ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() " Çok uzaklardaydın, nasıl bilecektin ![]() Geceydi ![]() ![]() Karanlıktı ![]() ![]() Bitmiştim ![]() ![]() Beterdim ![]() ![]() Neye yarardı ki sensiz Ask? Bir kez daha gitmeyesin diye ![]() Ask'ı ben yaktım!![]() ![]() İnce yağmurlu bir gecede,Kör bir bıçak gibi saplandın yüreğime ![]() Kan çıkmadı mı sanıyorsun gözlerimden ![]() Bir sırrımı daha öğrendi gökyüzü ![]() Ne ay anladı, ne güneş ıslak yüreğimi ![]() Kara dumanlar yolladım sana,Sarsın diye vefasız bedenini ![]() Soğuktu,karanlıktı, çiseliyordu ![]() Isıtmak için sensiz bedenimi ![]() Ask'ı ben yaktım! Sevapsız bir günahkarım şimdi ![]() İşte çırılçıplak karşındayım ![]() Dalgaları elinden alınmış bir gemi ![]() Yıldızları çalınmış bir gökyüzü ![]() Buzulları erimiş ılık bir kutup ![]() Ve karanlıkta çalınan bir ıslık gibiyim ![]() En mahrem sırrımı doluyorum boynuna ![]() Masum çocukların uçurtmalarını ben parçaladım ![]() Oyuncaklarını kıran bendim bebeklerin ![]() İçimdeki yangınlara sığdırıyorum Göz yaşlarımı ![]() Bir kıvılcım oldu ismin dudağımda ![]() Geceydi ![]() ![]() Karanlıktı ![]() ![]() Bitmiştim ![]() ![]() Beterdim ![]() ![]() Deli gibi yollara düştüm,Belki ölürüm diye ![]() ![]() Olmayınca ![]() !!! Ask'ı yaktım![]() ![]() Bir baksana şu halime, ellerim kan ter içinde ![]() Bir diken yüzünden bütün gülleri birer birer ateşlere attım ![]() Gitti dediler senin için, Bilmiyordum ![]() ![]() Ne senle oluyor, ne de sensiz ![]() Yokluğun cehennemin diğer adıymış ![]() Ben deli, ben divane,Nerden bilecektim? ![]() Ey ayın en güzel hali olan parçam ![]() Ben Aşk'ı Sen Gittin Diye Yaktım ![]() ![]() ![]() !!! |
|
|
|