![]() |
Vasıfsız Bir Adamın İntihar Mektubu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Vasıfsız Bir Adamın İntihar MektubuNerden başlayacağımı bilmiyorum ![]() Başlamam gerekip gerekmediğini de ![]() Şimdiye kadar yerimde sayıp bu dakikadan sonra bir şeyler gevelemenin bir işe yarayıp yaramayacağını da bilmiyorum ![]() Bu otel odasında beklediğim gibi, yaşamımı da bekledim hep ![]() Sevmeyi bekledim ![]() Sevilmeyi ![]() Gülmeyi ![]() Ağlamayı ![]() Yanımdan birer birer kopup giderken insanlar, gitmelerini bekledim ![]() Kal diyemedim hiçbirine ![]() Sev diyemedim ![]() Gülemedim gözlerimin içiyle dolu dolu ![]() Kaybettim birer birer, kendimi kaybettiğim gibi ![]() Şu an, bu otel odasynda cenazemi kaldıracak kendim bile yok ![]() Ne demiş Jackson Brown; “koşulların mükemmel olmasını beklersen, hiçbir zaman harekete geçemezsin” Belki bundandır yalnızlığım ![]() Belki koşullardır ![]() Belki bu hayat ![]() Belki Belkidir ![]() ![]() Film karesini kendimi bildiğim ilk ana geri döndürebilseydim ![]() Sustuğum anlarda konuşsam ![]() Gittikleri zaman, gitmelerine izin vermeseydim ![]() Geldikleri zaman da gitmelerine ![]() Gülseydim onlarla kötü bir espriye ![]() Ağlayabilseydim sana ![]() Belki o zaman bu otel odasında bensiz kalmazdım ![]() Keşke yeniden yaşayabilseydim şu hayatımı ![]() Çocuklarımla çocuk ![]() Baba gözüyle baba olsaydım ![]() Kalabilseydim yaşamda kalabildiğim kadar ![]() Sevebilseydim keşke onlar kadar ![]() Belki o zaman bu otel odasında bensiz kalmazdım ![]() Başlamadan bitirdim bu hayatımı ![]() Susarak geçti ömrüm ![]() Dokunmadım dokunmam gerekirken ![]() Ağlamadım sarılmam gerekirken Üşümedim sarmam gerekirken ![]() Belki bu yüzdendir üşümem, ağlamam, yalnız kalmam ![]() Keşke yeniden yaşayabilseydim şu hayatımı ![]() Belki o zaman bu otel odasında bensiz kalmazdım ![]() Bir işe yaramasa da bu ömrüm ![]() Bir faydam dokunamasa da bu bedenim ![]() Hep terk etmiş olsa da şu hayatı ![]() Bir tek isteğim var sizden ![]() Ölümümle yalnızlığımı sizlerle paylaşıyorum ![]() Sizde cenazemi paylaşın ![]() Yalnız bırakmayın bu sefer ![]() Sarılayım en azından ilk kez ![]() |
![]() |
![]() |
|