![]() |
Hadi Gir Cümlelerime |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hadi Gir CümlelerimeAvuçlarımda uçurum kokusu Kendimden düşüyorum ![]() Bir masala uzanıyor sevmelerim Aşktan çaldıklarım dikiliyor karşıma Kaçak şehirlerin adressiz yüreği oluyorum Hadi gir cümlelerime Ayaklandır tüm kelimelerimi Seni taşıyan kambur harflerin alnından vur ![]() Gecenin tüm karanlığını devir üzerime Şah damarlarımın sıcaklığını kes Buz tutsun bedenim Gözlerinin kaldırımlarından düşür beni Yağmala yüreğimdeki tüm sevmeleri Kalp atışlarıma ihanetini düşür Dudak titreyişlerime aldanışlarımın kelimelerini sığdır ![]() Bana şiirler yazdıran kadın Hadi alkışla kendini Yalan karıştı gerçeğe Aldanışlarıma sığdır yarım kalmış tüm yalanlarını ![]() Gözlerime göm aldatışları Hadi adını sen koy sol yanımdan aldığım darbenin ![]() Uğruna ölmeyi göze aldığım uçurum çiçeği Şimdi senden düşüyorum İçimi acıtan ayazlardan bile keskinsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Haykırışlar yetmese de kırılışlarıma Sorgusunu bitiremeden sen düşüncelerinin alnından vuruyorum ![]() Yoksun yokum yokuz ![]() Bitti ![]() *Alıntı ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|