![]() |
Acıyan Yanımla Sana Yazıyorum... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Acıyan Yanımla Sana Yazıyorum...Acıyan yanımla sana yazıyorum ![]() ![]() ![]() Gidişinin ardından ben ne haldeyim biliyormusun, nerden bileceksin değilmi ? Peki merak ediyormusun ? Neden edeceksin değil mi ? Bunun için nedenin olması lazım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Öncelikle sayılı günlerin, buna bağlı olarak ta bir bekleyenin, Seveceğini düşündün biri var hayatında artık ![]() ![]() Ben nerden aklına geleceğim ki,unutmak istediğini , unutmak içinde bizden kalan her şeyi silmeye başladığı biliyorum ![]() ![]() ![]() Unutmanda gerekiyor zaten emir büyük yerden ![]() ![]() Aslında sen zorla bir şeyler yapmazdın ama, Zaman ilerledikçe sözlerde, insanlarda değişiyormuş demek ki ![]() ![]() Kimbilir belki sevgiler bile değişmiştir ![]() ![]() ![]() Ama sende biliyorsun ki ben yazmayı seviyorum ![]() ![]() Aşkımızla başladı yazma aşkı bende ![]() Hatırlıyormusun aşk insana neler yazdırıyor der gülerdin O zamanlar gülen yanımla yazardım ![]() ![]() Şimdide acıyan yanımla yazıyorum… Kusuruma bakma lütfen……alışkanlıklarıma ver olur mu ? Yada geride bıraktığın enkazdan gelen son sesler say… ![]() Hatırlanmaya değer hiçbir şey bırakma bizden ![]() ![]() İçini acıtmasına izin verme anıların izin verme sevgimizin seni kucaklamasına izin verme yüreğinin yumuşamasına Sakın ha hayallerimizi,yarınlarımızı yanına alma Öksüzlüğüme ver titreyen yanlarımla Beni bana bırak acılarımla Git şimdi ![]() ![]() İnandığın şeyi yap ![]() ![]() Ben mi ne yapacağım ? Beni boş ver Söz dinlemeyen kaderime acımı meze yapacağım Her yudumda seni anacağım kadehimde Kaderime boyun bükük Göz yaşlarımla seni anacağım ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|