|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
hasretimin, hayalinle, sınırlarını, ölçüyorum |
![]() |
Hayalinle Hasretimin Sınırlarını Ölçüyorum!!! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hayalinle Hasretimin Sınırlarını Ölçüyorum!!!Elimde kalem senli bir şeyler yazmak isterken hani küçüklüğümüzde defter kenarlarına yaptığımız süsler vardır ya onlarla dolduruyorum kağıdın her yanını ![]() ![]() ![]() " SEN BİR YERLERDE BEN BİR ŞEHİRDE AKŞAM OLUNCA BENİ HATIRLA! ![]() ![]() ![]() Seninle konuşur gibi konuşmak istiyorum kağıtla ![]() ![]() ![]() Ama olmuyor cümlelerim kenar süslerinin arasında asılı kalıyor! ![]() ![]() ![]() Aklımdan deli fikirler geçiyor sonra kendi düşüncelerime oturup kendim gülüyorum yok olmaz diye ![]() ![]() ![]() O en sevdiğim resmini açıyorum bakıyor bakıyor sonra susuyorum!!! ![]() ![]() ![]() Ben senin resimlerini değil ki ruhunu özlüyorum bunu bal gibi biliyorum! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aklıma yolculuklar geliyor yolun sana varacağını bildiğimden iptal ediyorum tüm biletleri ![]() ![]() ![]() Korkuyorum geldiğim de seni gördüğüm de içimdeki seni bulamıyacağımdan çok korkuyorum İNAN! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir kartalın ki kadar keskin bakışların bakıyor mu başkalarına? ![]() ![]() ![]() Düşüncesi bile kanımı donduruyor iliklerime kadar üşüyorum O AN!!! ![]() ![]() ![]() Seni düşünmeye başlayınca hani derler ya kelimenin tam anlamıyla çin işkencesi yapıyorum kendime olabileceklerin en acısını düşünerek! ![]() ![]() ![]() Sonra durup düşünüp içime düşürdüğüm yangınlara yine kendim su serpiyorum ![]() ![]() ![]() Hayalinle hasretimin sınırlarını ölçüyorum!!! Öyle bir an gelecek ki hasretimin sınırı bulunduğum şehrin sınırlarını aşacak yolculukları göze alıp sana koşacağım!!! Sonu hayalimdeki seni kaybetmek bile olsa ( belki de olmaz) göze alacağım bunu!!! Göze alacağım ![]() ![]() ![]() ¨Alıntı ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|